Prima pagină » Cancan » Cum arată fiica lui Robert Turcescu și cum se înțelege cu mama vitregă

Cum arată fiica lui Robert Turcescu și cum se înțelege cu mama vitregă

23 aug. 2020, 12:22,
în Cancan

Cum arată fiica lui Robert Turcescu. Ioana, fiica din prima căsătorie a lui Robert Turcescu, a început să cocheteze cu moda. Aceasta chiar s-a implicat în creația vestimentară, colaborând cu mama ei vitregă, actuala soție a tatălui său. Mai mult chiar a pozat cu câteva din corsetele Yoyo, realizate de Oana Nuțu Turcescu.

Ioana, fiica cea mare a lui Robert Turcescu, a început să cocheteze cu moda. Mai mult, chiar a participat la lansarea unei serii de corsete, realizate în parteneriat cu Oana Nuţu. Aceasta este nimeni alta decât mama ei vitregă, actuala soţie a tatălui său.

Cum arată fiica lui Robert Turcescu

Ioana Turcescu a trecut de la adolescenţă la maturitate cu un rafinament aparte, având o inteligenţă nativă, dar şi un şarm înnăscut. Încă din anii de şcoală, fiica jurnalistului Robert Turcescu (actualmente deputat şi candidat la alegerile locale, ţintind preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa) a făcut o pasiune pentru modă şi blogging. Iar preocuparea actualei soţii a tatălui său pentru design-ul vestimentar nu a făcut decât să-i cultive acest hobby.

Aflată la rândul său în campanie – una de promovare a noii colecţii, Oana Nuţu Turcescu s-a bucurat s-o aibă din nou alături pe Ioana la şedinţa foto. Se pare că aceasta a venit şi cu ideea unei linii foarte sexy şi tinereşti de corsete. Astfel, fiica cea mare a lui Robert Turcescu, care va împlini 20 de ani în luna noiembrie, s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale ipostaze. Imaginile din galeria foto îi pun în valoare creaţiile.

O surpriză din partea mamei

O surpriză vine şi din partea mamei Ioanei, Corina Ilie. Aceasta a îmbrăcat ea însăşi unul dintre corsete şi s-a fotografiat alături de talentata sa fiică.

„Joia fetelor – de data aceasta sărbătorind prima colecţie de modă a fiicei mele: corsete «YoYo by Oana Nuţu».

Sunt atât de mândră de ea, de creativitatea, munca grea şi determinarea ei!! Nu-mi vine să cred că port corset YoYo – şi că mi se potriveşte al naibii de bine! Aşadar, doamnelor, nu ezitaţi să vedeţi întreaga colecţie şi să o arătaţi fiicelor şi prietenilor voştri”, este mesajul postat de mama Ioanei pe contul său de socializare.

Ioana Turcescu – carte de vizită

Ioana este fiica din prima căsătorie a lui Robert Turcescu cu Corina Ilie. Ioana Turcescu este pasionată de muzică, modă și modelling și se implică activ în acțiuni de acest gen. Nu știm dacă îi va călca pe urme tatălui său și din perspectiva politică. Cu toate acestea, putem afirma că este o tânără foarte sigură pe sine și stăpână pe viața sa. De asemenea, Ioana Turcescu are o relație foarte apropiată cu tatăl său, cei doi înțelegându-se de minune.

Iar la cum arată fiica lui Robert Turcescu, suntem siguri că va face carieră în modă. Iar începutul este promițător, după cum se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`