Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată fiica lui Gianluca Vacchi la aproape trei ani de la operație. Blu Jerusalema s-a născut cu sindromul „gură de lup”

Cum arată fiica lui Gianluca Vacchi la aproape trei ani de la operație. Blu Jerusalema s-a născut cu sindromul „gură de lup”

27 apr. 2023, 13:07,
în Radio

Blue Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, care are aproape trei ani, a trecut printr-o operație destul de complexă în primele luni de viață. Fetița excentricului milionar s-a născut cu sindromul „gură de lup”, o malformație la nivelul feței. Acum, fetița lui Gianluca Vacchi s-a refăcut complet după intervențiile chirurgicale și se bucură de o copilărie minunată.

O mai țineți minte pe micuța Blu Jerusalema, fiica excentricului milionar afacerist italian Gianluca Vacchi. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a devenit celebru în mediul online pentru postările sale virale. În prezent, copila și-a revenit complet după operațiile suferite la nivelul gurii. Fata s-a născut o malformație la nivelul feței, mai exact cu palatoschizis (despicătura vălului palatin), denumită popular și „gură de lup”.

Cum arată fiica lui Gianluca Vacchi la aproape trei ani de la operație

Soția lui Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca, în vârstă de 28 de ani, a adus-o pe lume pe Blu Jerusalema în 2020. Atunci, Sharon a fost supusă unei operații de cezariană, după ce a stat în travaliu timp de trei zile. Blu Jerusalema a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale complexe în primele luni de viață, din cauza problemei cu care s-a născut.

„Gura de lup” reprezintă o despicătură în zona nasului și a buzei superioare, ce se poate trata doar cu câteva operații la nivelul cerului gurii și al mușchilor feței, pentru respectiva despicătură ce nu s-au închis natural în timpul dezvoltării în pântecul mamei.

„Fiica noastră a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, am avut intervenția chirurgicală a osului palatin (n.r. – cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost pentru ea…

E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă. A fost atât de curajoasă, calmă și dulce, încât mă face atât de mândru că sunt tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă spre toți părinții care trec prin astfel de experiențe cu bebelușii lor!”, spunea la acea vreme afaceristul italian Gianluca Vacchi.

Blue Jerusalema s-a refăcut complet

Anul acesta, fetița excentricului milionar Gianluca Vacchi va împlini trei ani și, după cum se poate vedea ea s-a refăcut complet. Micuța Blu Jerusalema se bucură de o copilăria minunată. Cât despre tatăl ei celebru, acesta este la fel de activ în mediul online ca înainte ca Blu să vină pe lume și postează des o mulțime de clipuri video sau fotografii în care își petrece timpul cu micuța lui și cu soția.

În materialele postate de Gianluca Vacchi se poate vedea că fetița este fericită și energică, s-a refăcut complet după operațiile din primul an de viață, iar urmele intervențiilor nici măcar nu mai sunt sesizabile. Blu Jerusalema este adesea filmată în compania tatălui ei care o iubește mai mult decât orice pe lume, iar postările primesc mii de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *