Prima pagină » Cancan » Cum arată fiica lui Dorinel Munteanu. Imagini neștiute cu Bianca

Cum arată fiica lui Dorinel Munteanu. Imagini neștiute cu Bianca

02 feb. 2024, 09:33,
în Cancan

Bianca este fiica celebrului Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale a României. Tatăl său, fost fotbalist, a lăsat o amprentă puternică în tricoul naționalei de fotbal a României.

El se poate mândri cu nu mai puțin de 134 de selecții la echipa națională și cu participarea la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene.

Cum arată fiica lui Dorinel Munteanu

Pe parcursul acestei perioade, Dorinel Munteanu a păstrat viața sa privată departe de privirile curioșilor. Prin urmare, puține persoane știu cum arată unica sa unică. Bianca are 30 de ani, a studiat în străinătate și seamănă foarte mult cu celebrul internațional român.

România a reușit să se califice la Cardiff, după un meci decisiv împotriva Ţării Galilor. Gică Hagi și Florin Răduciou au marcat golurile care au adus victoria într-un meci în care Dorinel Munteanu a fost pe banca de rezerve.

„O mare bucurie, dar pentru mine a fost o dezamăgire, ca jucător, pentru că nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) nu a început cu mine jocul. Eu atunci făceam într-adevăr o tragedie. Iubeam foarte mult echipa naţională, dar dânsul a gândit să înceapă cu Tibor Selymes, eu am intrat prin minutul 65.

Nici nu am putut să mă bucur. Ţin minte că după meci am suferit că nu am fost titular. Asta a fost„, a declarat Dorinel Munteanu la AS.ro LIVE.

Dorinel Munteanu este deținătorul recordului naționalei tricolore. A fost chemat în echipa națională de 134 de ori și a înscris 16 goluri. El ocupă primul loc în clasamentul celor mai selecționați jucători, fiind urmat de Gică Hagi (125), Gică Popescu (115) și Răzvan Raț (105).

Bianca Munteanu a moștenit de la tatăl său ochii albaștri, care atrag atenția imediat.

Dorinel Munteanu a semnat cu Steaua

Puțină lume știe faptul că înainte de a ajunge la Dinamo, Dorinel Munteanu, dar și Gică Mihali, semnaseră contracte cu Steaua și chiar au făcut un cantonament în Italia, cu militarii.

”În decembrie 90 am avut ofertă de la Steaua Bucureşti. Am plecat de la Sibiu, ne-am dus la Steaua, în speranţa că se înţeleg cluburile. Am fost în pregătire cu Steaua, în Italia. Eram eu şi Mihali, amândoi la pachet. A fost o întreagă telenovelă. Am semnat contractele, am primit ceva bani înainte.

Când ne-am întors din turneu, din Italia, eram la hotel la Haiducu, şi ne trezim în cameră că şoferul preşedintelui de la Sibiu. Vrea preşedintele clubului şi cu domnul Ianul să discute cu voi. I-am zis lui Gică faptul că eu nu merg. Până la urmă am ajuns la hotel, nea Vasile ne-a luat în cameră şi ne-a zis că ne dă dublu”, susține fostul fotbalist.

Fiica lui Dorinel Munteanu are 30 de ani și se ține departe de agitația în care trăiește tatăl ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *