Prima pagină » Cancan » Cum arată fiica lui Adrian Cristea. Rania are 15 ani și îi seamănă perfect fostului fotbalist

Cum arată fiica lui Adrian Cristea. Rania are 15 ani și îi seamănă perfect fostului fotbalist

15 mart. 2024, 08:58,
în Cancan

Fiica lui Adrian Cristea are 15 ani și îi seamănă perfect fostului fotbalist. Prințul este extrem de mândru de aceasta și nu pierde nicio ocazie să se afișeze împreună.

La vârsta de 15 ani, fiica prințului Cristea a atras atenția tuturor la petrecerea de ziua mamei sale, Denisa Nechifor, care tocmai a împlinit 40 de ani.

Cum arată fiica lui Adrian Cristea, Rania

Rania, deși are o mamă grijulie, are o legătură specială cu tatăl său. La o vârstă fragedă, ea demonstrează o maturitate remarcabilă și obține rezultate excelente la școală.

”Rania are 15 ani și jumătate, nu știu este absolut incredibilă. Cel mai frumos dar pe care l-am primit de ziua mea au fost telefoanele prietenilor mei, de a doua zi după petrecere.

Ei nu o mai văzuseră pe Rania de ceva timp și m-au sunat să mă felicite pentru modul în care este Rania, modul în care-și exprimă dragostea față de părinți, pentru modul în care arătă.

Este o fată finuță, o fată absolut normală, care nu-mi pune absolut nici o problemă. A intrat la liceul la care și-a dorit.

Este în clasa a IX-a la Liceul Caragiale. A avut anul trecut examen, a intrat cu bursă de merit, a terminat cu nota 9,50. A făcut și gimnaziul tot acolo.

Acum adolescența la copii începe mai devreme, pe la 12-13 ani. O să vedem și după 16 ani ce va fi, dar nu am mari emoții cu ea. E un copil liniștit, cred că Dumnezeu le așează așa cum trebuie”, a declarat Denisa Nechifor, potrivit Click!.

Denisa este foarte mândră de fiica ei

Denisa Nechifor a spus că este foarte mulțumită de fiica ei și de nivelul de maturitate de care aceasta dă dovadă.

„Deocamdată, nu avem niciun fel de problemă cu ea, din acelea de adolescenți. Probabil datorită faptului că am crescut-o singură, ea are un nivel de maturitate și o responsabilitate un pic diferită față de alți copii, pentru că a trebuit să facă singură multe lucruri atunci când eu nu eram lângă ea acasă, cât eram la serviciu.

Este adorabilă, își iubește familia enorm și este foarte atașată, și de mine și de tatăl ei. Și la petrecerea mea, a știut să țină legătura cu toată lumea, să vorbească frumos, să pună oamenii în relație unii cu ceilalți.

Noi două am fost plecate și la Untold, la Dubai, împreună. Și acolo m-a surprins pentru că dă dovadă de foarte multă adaptabilitate și înțelepciune pentru vârsta ei, deși este încă un copil”, a mai spus Denisa Nechifor.

De ce nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea?

Fostul fotbalist Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au fost împreună timp de nouă ani, iar din relația lor s-a născut Rania, acum în vârstă de 15 ani. Desi s-au despărțit când Denisa era însărcinată, cei doi au ales să rămână în relații bune pentru binele fiicei lor. Denisa Nechifor a declarat pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor.

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a conchis fosta iubită a prințului Cristea.

Fiica lui Adrian Cristea este o adolescentă care reușește să își facă părinții mândri cu fiecare ocazie, la fel cum s-a întâmplat și la petrecerea aniversară a mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *