Prima pagină » Cancan » Cum arata fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Mellisa este de o frumusețe uluitoare

Cum arata fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Mellisa este de o frumusețe uluitoare

21 oct. 2020, 10:24,
în Cancan

Toată lumea știe că Cristian Borcea este unul dintre cei mai împliniți tătici din Romania, el având mulți copii cu mai multe femei. Însă putina lume știe cum arata fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Ei bine, Melliisa, ajunsa acum la vârstă de 17 ani, este o tânără de o frumusețe uluitoare.

Fiica cea mare a lui Borcea a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care i-a limit pe internauți.

Cum arata fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Mellisa, este de o frumuseţe rar întâlnită. Aceasta are trăsături unice pentru vârsta de doar 17 ani.

Melissa este primul dintre cei 9 copii ai lui Borcea, iar o poză postată recent de aceasta îi scoate în evidenţă frumuseţea şi i-a uimit pe fani. Ea are un frate geamăn, Angelo, cu care însă nu seamănă foarte mult.

Mihaela Borcea este cea care s-a ocupat de creşterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul şef de la Dinamo. Mellisa, Angelo și Patrick nu sunt deloc implicaţi în viaţa publică.

Visul lui Cristi Borcea devine realitate

Cristi Borcea are motive să fie în al nouălea cer. Omul de afaceri și-a luat vacanță de la business, pentru că ultimii 3 copii, Melissa, Alex și Gloria, au sosit din SUA.

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.

Cristi Borcea ”și-a numărat” copiii concepuți în închisoare

Cristi Borcea (50 de ani) este cunoscut pentru faptul că are mulți copii, fostul acționar de la Dinamo devenind chiar subiect de glume pe internet.

Omul de afaceri a vorbit acum despre cei cinci ani pe care i-a petrecut în închisoare, unde a ajuns pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului, precum și fals în acte și înșelăciune.

În această perioadă, Borcea a conceput patru copii, potrivit spuselor sale.

”Da, am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială.

Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a povestit ex-investitorul lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Cristi Borcea are în total nouă copii, cu patru femei diferite. Prima soție, Mihaela, cu care a fost căsătorit 22 de ani, i-a dăruit trei. Cu Alina Vidican, a doua soție, are doi copii, în timp ce cu actuala, Valentina Pelinel, trei. Al nouălea s-a născut din relația omului de afaceri cu avocata Dana Voiculescu.

Fostul conducător din Ștefan cel Mare a rememorat și viața de după gratii, afirmând că norocul său a fost că a stat cu Giovanni și Victor Becali în celulă.

”Ăsta a fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor, eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit…

În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef”, a mai zis Cristi Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *