Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată fetița Andreei Antonescu. Traian Spark se ocupă de ea în timp ce vedeta este la America Express

Cum arată fetița Andreei Antonescu. Traian Spark se ocupă de ea în timp ce vedeta este la America Express

28 iun. 2022, 23:00,
în Cancan ultimă oră

În timp ce Andreea Antonescu se află la America Express alături de Andreea Bălan, cântăreața și-a lăsat fetița pe mâini bune, mai exact pe mâinile fostului ei soț, Traian Spark. Vedeta are toată încrederea în bărbat, mai ales că fetița nu e pentru prima oară când stă cu el.

Andreea Antonescu e foarte fericită, căci are o carieră de succes, iar în prezent se bucură de experiența America Express alături de colega sa, Andreea Bălan, însă nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Deși mariajul cu fostul ei soț nu a funcționat, din povesta de iubire dintre Andreea Antonescu și Traian Spak a rezultat o fetiță.

Andreea Antonescu are o fetiță superbă de 11 ani, Sienna

Sienna a venit pe lume în urmă cu 11 ani, iar de atunci fetița îi face zilele mai frumoase cântăreței de la trupa Andre. Sienna petrece mult timp alături de cântăreață, dar stă și în America, acolo unde tatăl ei locuiește.

Andreea Antonescu și fostul ei soț, Traian Spak, s-au despărțit în urmă cu doar câțiva ani, iar problemele care au dus la despărțire ar fi fost legate de distanța mult prea mare, căci Andreea Antonescu venea des în România, iar el locuia în America și nu își putea părăsi țara.

Atunci au decis că cel ami bine pentru ei doi e să se despartă, însă au rămas prieteni de dragul fetiței lor, care de fiecare dată îi face cei mai fericiți.

Fetița stă cu Traian Spark cât timp Andreea Antonescu este la America Express

În timp ce Andreea Antonescu se află în America Express, fetița ei, Sienna, se află în grija tatălui său, așa cum s-a mai întâmplat și altădată. Cea mică e obișnuită să locuiască cu Traian Spak, iar aceasta petrece multe luni pe an și în America, acolo unde bărbatul locuiește.

Andreea Antonescu știe că cea mică e pe mâini bune și nu își face nicio grijă din acest punct de vedere, mai ales că Traian Spak îi face toate poftele fetiței atunci când se află la el și petrec timp împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *