Prima pagină » Cultural » Cum arată fetele lui Puya. Celebrul rapper se descurcă de minune în ipostaza de tată

Cum arată fetele lui Puya. Celebrul rapper se descurcă de minune în ipostaza de tată

22 iun. 2023, 09:58,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum arată fetele lui Puya. Faimosul artist este extrem de discret când vine vorba de familia sa, pe care o ține departe de ochii curioșilor. Dacă pe plan muzical este cunoscut de toată lumea și are o relație sinceră cu fanii săi, altfel stau lucrurule când vine vorba de soție și copii. Puya vorbește de puține ori despre omul din spatele celebrității, însă se declară un bărbat împlinit. Celebrul rapper se descurcă de minune în ipostaza de tată.

Cum arată fetele lui Puya

Puya este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântărețul cucerește publicul cu piesele sale și energia debordantă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Puya are o familie frumoasă cu care se mândrește. Artistul are trei fete și este mai fericit ca oricând. Acesta are o relație foarte bună cu copiii săi, însă recunoaște că uneori este un tată sever.

„Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata.

Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a declarat artistul.

Puya nu dorește să apară prea des în lumina reflectoarelor cu fiicele sale. Rapperul le ține cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă și păstrează discreția când vine vorba de familia sa. Și celebrul cântăreț Călin Goia are o familie superbă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Ce spune rapperul despre viața de familie

Puya și soția sa, Melinda, se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia își împart treburile casnice, iar celebrul rapper reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Cântărețul a dezvăluit că și-a dorit mereu să fie tată de fete, iar viața i s-a schimbat complet de când soția sa i-a dăruit trei copii superbi.

,,Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani.

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii  în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei.”, a mai precizat artistul.

Puya se bucură din plin de rolul de tată și are doar cuvinte de laudă pentru soșia sa, Melinda. Faimosul rapper se mândrește cu familia sa frumoasă și se declară un bărbat împlinit. Un alt artist celebru care a ajuns la vârsta marilor împliniri și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă este Mihai Rait. Actorul are o soție superbă și un băiețel de care este tare mândru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *