Prima pagină » Cancan » Cum arată fata lui Teo Trandafir la vârsta de 17 ani? Maia a devenit o domnișoară superbă

Cum arată fata lui Teo Trandafir la vârsta de 17 ani? Maia a devenit o domnișoară superbă

02 sept. 2021, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

Maia, fata lui Teo Trandafir, are în prezent 17 ani. Mama sa, un om de televiziune iubit de toată lumea, se poate lăuda că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Are o fată frumoasă, care a crescut și a devenit o domnișoară superbă.

Teo Trandafir nu este mama biologică a Maiei. A adoptat-o la vârsta de 35 de ani, iar de atunci are parte numai de bucurii. În ciuda faptului că este adoptată, lumea spune că Maia seamănă foarte bine cu mama care o crește, iar acest lucru o face pe prezentatoarea de la Kanal D să se umple de fericire.

Iată cum arată fata lui Teo Trandafir. Adolescenta este din ce în ce mai frumoasă

Maia Trandafir a împlinit în acest an 17 ani. Este o elevă de nota 10, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe mama ei. Chiar dacă Teo Trandafir nu este părintele ei biologic, asemănarea dintre cele două este izbitoare.

„Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică.

Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.

Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă.”, a declarat Teo Trandafir exclusiv pentru viva.ro

Regula pe care trebuie să o respecte fiica lui Teo Trandafir

Teo Trandafir și Maia au o relație extrem de apropiată. Cu toate acestea, fiica prezentatoarei TV trebuie să își anunțe mama atunci când pleacă în oraș, unde se află și la ce oră ajunge acasă.

În plus, Teo a dezvăluit că nu vrea ca fata ei să își facă tatuaje sau să își pună piercing-uri până la vârsta de 18 ani.

„Aș prefera să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la 18 ani. Îmi este teamă că s-ar grăbi și ar veni tot la mine să îmi spună că a greșit. Avem o înțelegere, mai mult sau mai puțin tacită, nu mă interesează unde ești, dar vreau să știu că ești în siguranță și să știu de unde te iau. Și dacă spune că vine acasă la ora 21.00, să vină la acea oră”, a mai adăugat vedeta.

 

Fata lui Teo Trandafir are iubit

Teo Trandafir a dezvăluit că fiica ei este îndrăgostită. Îndrăgita femeie de televiziune a spus că l-a cunoscut pe iubitul Maiei, ba chiar au stat împreună la masă și au purtat discuții diverse.

„Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: «Ai grijă să fii drăguță!».

Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă.”, a declarat prezentatoarea pentru viva.ro.

În ceea ce îi privește pe băieți, Teo Trandafir a dezvăluit că nu i-a dat Maiei niciun sfat.

„Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!”, a mai povestit vedeta în același interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *