Prima pagină » Cancan » Cum arată familia lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Iată ce mari au crescut copiii lui

Cum arată familia lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Iată ce mari au crescut copiii lui

30 nov. 2020, 13:25,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe cum arată familia lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, care în momentul de față este infectat cu COVID-19. Chiar dacă interpretul este în continuare internat la Terapie Intensivă, starea lui s-a îmbunătățit considerabil.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, s-a infectat cu temutul virus COVID-19. Artistul a trecut prin clipe grele după ce a fost internat la Terapie Intensivă, însă acum starea lui de sănătate s-a îmbunătățit. Anunțul a fost făcut de colegii săi de trupă, care i-au asigurat pe fani că perioada critică a trecut.

Cum arată familia lui Mihai Budeanu

Mihai Budeanu este unul dintre fericiții tătici care au fost binecuvântați de Dumnezeu o familie frumoasă. El și soția sa, Emilia Budeanu, au o fată și un băiat și sunt foarte mândri de copiii lor. Fiica lor, Sara, ar putea deveni un model de succes, iar Ștefan este un virtuoz al pianului. Juniorul familiei a câștigat mai multe concursuri importante de muzică.

În trecut, Mihai de la 3 Sud Est și-a ținut viața personală departe de ochii presei. Acest lucru s-a întâmplat mai ales după ce s-au născut cei doi copii ai familiei, Sara și Ștefan-Mihai. La vârsta de 10 ani, băiatul cunoaște multe dintre tainele pianului și are toată susținerea părinților, dar și a surorii sale care este mai mare.

Ștefan este foarte talentat la pian iar Sara este atrasă de modelling

Anul trecut, fiul lui Mihai Budeanu a obținut premiul întâi pentru interpretarea la Concursul Național de Pian „Musica Mundi”. Însă demnă de laude este și Sara, care are 13 ani și seamănă mai mult cu tatăl ei. Chiar dacă nu postează foarte des pe contul oficial de Facebook, se vede foarte clar că blițurile „o iubesc” foarte mult, cum se spune… Iar după cum singură mărturisește, dacă și-ar dori, ea ar putea avea o carieră frumoasă în lumea modelingului.

Mihai și Emilia se iubesc din liceu

Mihai Budeanu și Emilia s-au cunoscut pe când erau la liceu, mai exact când ambii aveau 17 ani. De atunci și-au început povestea de iubire pe care continuă să o scrie și astăzi… Mai ales în această perioadă delicată în care artistul se luptă cu noul coronavirus. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit în 2005, ei au în prezent 22 de ani de relaţie.

Mai mult, starea de sănătate a lui Mihai Budeanu s-a îmbunătățit, după ce a primit și plasmă autoimună.

Mihai este mai bine. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a precizat colegul de trupă Viorel Șipoș.

Cum arată familia lui Mihai Budeanu nu mai este o surpriză pentru nimeni, iar aceștia se roagă din tot sufletul pentru însănătoșirea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *