Prima pagină » Cancan » Cum arăta Ema Uta înainte să ajungă celebră. Focoasa vedetă are planuri de căsătorie și își dorește un copil

Cum arăta Ema Uta înainte să ajungă celebră. Focoasa vedetă are planuri de căsătorie și își dorește un copil

26 iul. 2023, 10:50,
în Cancan

Puțini sunt cei care știu cum arăta Ema Uta înainte să ajungă celebră. Cunoscută de public cu numele de ,,regina transformărilor”, blondina se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ema Uta a trecut în ultimii ani prin transformări spectaculoase și face furori cu silueta fără cusur. Focoasa vedetă are planuri de căsătorie și își dorește un copil.

Cum arăta Ema Uta înainte să ajungă celebră

Ema Uta este de profesie make-up artist și colaborează cu nume grele din showbiz-ul autohton. Vedete din lumea mondenă se lasă pe mâna focoasei blondine pentru a le schimba complet înfățișarea. Ema Uta deține o avere impresionantă și se bucură din plin de succes.

,,Îmi respect foarte mult munca și îmi acord timp pentru asta. Pentru viața personală există vacanțe, pentru viața personală există seri petrecute acasă sau în oraș la un restaurant, ieșiri mai răruțe, dar există. Și pe timp de zi, cursuri, cliente, videoclipuri. Atunci când m-am apucat de machiaj, acum 15 ani, făceam și părul, realizam și coafurile clientelor. Dar în timp am decis să mă axez doar pe machiaj că e mai bine. Deși cred că aș fi făcut părul.”, a dezvăluit aceasta.

La vârsta de 30 de ani, Ema Uta arată spectaculos și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Aceasta a trecut prin multe schimbări fizice de-a lungul timpului, iar acum face furori cu silueta fără cusur și formele sale voluptoase.

,,Regina transformărilor” se declară împlinită și pe plan amoros. Aceasta se iubește cu nimeni altul decât afaceristul Alex Bodi. Deși relația lor a fost plină de certuri și împăcări, se pare că cei doi au planuri mărețe de viitor și vor să își întemeieze o familie.

Ce spune iubitul vedetei despre căsătorie și copii

Alex Bodi a declarat recent că vrea să se căsătorească cu Ema Uta și își dorește să devină tată din nou. Afaceristul a mai fost căsătorit de două ori, cu Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, cu care are o fiică superbă. Alex Bodi are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa, Ema Uta, și o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare.”, a precizat celebrul om de afaceri.

Ema Uta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Focoasa blondină se bucură din plin de celebritate și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze incendiare. Ema Uta are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare și împărtășește cu admiratorii săi experiențe din viața privată. Nu de puține ori, vedeta încinge imaginația bărbaților cu aparițiile sale îndrăznețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *