Probabil multă lume se întreabă cum arată doamna Neli, soția lui Mircea Lucescu, cea care îi este alături selecționerului României de șase decenii. Recent, cuplul a fost văzut la un eveniment, iar doamna Neli a atras toate privirile. Cât despre cum a început povestea lor de dragoste, Neli și Mircea Lucescu s-au cunoscut la cantina studențească.
Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică, iar Mircea și Neli Lucescu confirmă această zicere. Au ajuns la 80 de ani ținându-se de mână, având grijă de familie, dar mai ales de iubirea lor. Recent, selecționerul României a fost văzut alături de soția sa, doamna Neli atrăgând toate privirile. Ce mai, este o adevărată doamnă la 80 de ani, potrivit LPF!
Cum arată doamna Neli, soția lui Mircea Lucescu
Chiar dacă mulți o consideră femeia din umbra selecționerului, atunci când apare alături de Mircea Lucescu pur și simplu strălucește. Așa s-a întâmplat și pe 1 octombrie, la evenimentul organizat de Fundația Renașterea, care a îmbrăcat în roz Academia Română, de Ziua Națională a luptei împotriva cancerului de sân.
Neli și Mircea Lucescu apar în fotografiie oficiale, alături de Mihaela și Mircea Geoană și de chirurgul Victor Constantinică. Soția lui Mircea Lucescu a repectat dress-code-ul, optând pentru o ținută roz care a pus-o în valoare. Nu o crezi că are 80 de ani decât dacă îți arată buletinul. Zâmbetul ei a fost un accesoriu mai prețios decât geanta Louis Vuitton, pe care o avea la braț, iar machiajul discret și coafura impecabilă au completat, perfect, apariția.
Mircea și Neli Lucescu sunt căsătoriți din iunie 1967. Pe atunci, ea avea 23 de ani, iar el, 22. Cei doi au împreună un copil, pe celebrul antrenor Răzvan Lucescu, doi nepoți, pe Matei și Maria-Luiza, și o strănepoată din partea lui Matei, pe nume Zoe.
Cum s-au cunoscut Neli și Mircea Lucescu
Selecționerul și soția lui s-au cunoscut în 1965, în studenție, iar prima lor întâlnire a fost una memorabilă. Pe atunci, Mircea Lucescu juca la Știința București, în Divizia B, iar Neli era studentă la Facultatea de Istorie și locuia într-un cămin din Grozăvești.
„La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească. A fost interes la prima vedere… Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai. Eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână…
Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul. Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină”, povestea Mircea Lucescu, cu ceva timp în urmă.