Prima pagină » Cultural » Cum arată Denise Rifai fară machiaj. Imagini rare cu celebra moderatoare

Cum arată Denise Rifai fară machiaj. Imagini rare cu celebra moderatoare

18 oct. 2023, 11:15,
BZI.ro, în Cultural

De curând, Denise Rifai a fost surpinsa fară machiaj și într-o ținută lejeră. Întotdeauna impecabilă, cu un machiaj și o coafură perfectă, Denise este greu de recunoscut în afara platoului de filmare, fie că este în parc sau pe stradă.

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, fiind foarte mediatizată. Ea este renumită pentru abordarea sa directă și pentru întrebările provocatoare pe care le adresează invitaților săi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care este difuzată în fiecare duminică, de la ora 22.30, pe Kanal D.

Cum arată Denise Rifai fară machiaj

În ultima fotografie postată pe Instagram, prezentatoarea de la Kanal D este surprinsă în timp ce se plimbă într-un parc, îmbrăcată într-o bluză de trening cu glugă, căciulă mov și ochelari de soare mari. Ea nu poartă nici pic de machiaj pe față. Acest aspect a fost observat de către fanii ei care i-au lăsat imediat mai multe comentarii.

“Am trecut pe lângă dvs. Am crezut că sunteți Raluca Bădulescu”, „Ești sub acoperire?”, „Cea mai elegantă femeie din România”, „Destul de rău fără machiaj”, au fost doar câteva dintre părerile oamenilor.

Aceasta nu este singura fotografie de pe rețelele sociale în care Denise apare fără machiaj sau fără a utiliza filtre de editare, ceea ce este destul de rar în industria showbiz-ului, care promovează perfecțiunea.

Fanii acesteia o apreciază pentru curajul de care dă dovadă și că poate oricând să devină un exemplu „de așa da” printre vedetele autohtone.

Ce spune Denise Rifai despre operațiile estetice

Denise Rifai este rezervată în declarații când vine vorba de planul personal și evită să ofere prea multe detalii despre viața sa amoroasă. În ultima vreme, Denise Rifai a trecut prin transformări fizice spectaculoase și mulți sunt de părere că prezentatoarea a apelat la operațiile estetice.

Denise Rifai nu a dorit să comenteze zvonurile apărute, însă nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta este atentă la fiecare apariție a sa și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta este o prezentatoare de succes și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denise Rifai este o prezență discretă la evenimentele mondene.

Fanii lui Denise Rifai au fost surprinși să o vadă pe aceasta fară machiaj, într-o ținută lejeră, în postările vedetei de pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *