Prima pagină » Cancan » Cum arată de fapt platourile de filmare de la Survivor România. Este locul în care Faimoșii și Războinicii se luptă pentru marele

Cum arată de fapt platourile de filmare de la Survivor România. Este locul în care Faimoșii și Războinicii se luptă pentru marele

17 feb. 2022, 15:04,
în Cancan

Emisiunea Survivor România este cât se poate de reală. Pe mai multe site-uri au apărut imagini și videoclipuri cu locurile unde dorm concurenții, dar și unde aceștia se luptă pentru marele premiu. Dar cum arată, de fapt, locurile în care participanții din cadrul show-ului dorm, mănâncă, se spală și concurează.

Show-ul Survivor România se desfășoară în jungla din Republica Dominicană. Aici, concurenții care fac parte din tabăra Faimoșilor sau cea a Războinicilor, dau tot ce au mai bun pentru a ajunge în marea finală. Marele premiu este în valoare de 100.000 de euro, așa că putem spune despre cei aflați în concurs că au motivația necesară.

Concurenții nu au voie să comunice cu persoane din exterior

Participanții din cadrul reality show-ului ce se difuzează acum pe Pro TV nu au voie să comunice cu nimeni din exterior. Ei nu pot comunica nici măcar cu localnicii din Republica Dominicană.

Concurenții ambelor tabere au ajuns pe insulă doar cu un rucsac în care au avut doar câteva obiecte: 3 tricouri simple, cu același model, 10 seturi de lenjerie intimă, 10 perechi de șosete, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport.

Pentru nopțile friguroase, Războinicii și Faimoșii au putu să își ia 3 perechi de pantaloni lungi și trei bluze de hanorac sau trening. De asemenea, în materie de încălțăminte, ei au avut voie cu o singură pereche de adidași negri.

Pe lângă acestea, concurenților de la Survivor li s-a adus la cunoștință că trebuie să aibă și 3 combinații de ținute de petrecere, smart casual.

Unde se desfășoară probele de concurs

Avem fotografii făcute recent cu locurile în care concurenții de la Survivor dau tot ce au mai bun din punct de vedere fizic și psihic. În galeria foto puteți vedea cum arată două dintre traseele pe care le au de parcurs participanții din cadrul emisiunii de la Pro TV.

Unde dorm concurenții de la Survivor

Războinicii și Faimoșii dorm pe câte o insulă, într-o baracă pe care și-au construit-o singuri, la început. Echipele au lucrat așa cum s-au priceput pentru a-și ridica un acoperiș deasupra capului. În prima noapte, ei au dormit pe un placaj amplasat în junglă, unde ar trebui „ridicată” căsuța temporară.

Apoi, încet-încet ei și-au construit respectivele colibe pe care le-au acoperit cu frunze de palmier, folosind doar materiale găsite în jungla. Problemele pe timpul nopții apar atunci când plouă, deoarece acoperișul căsuței nu este perfect etanș și se scurge apa peste ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *