Prima pagină » Cancan » Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Imagini pe care le-ar vrea șterse

Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Imagini pe care le-ar vrea șterse

04 dec. 2020, 12:05,
BZI.ro, în Cancan

Fară doar și poate, Daniela este una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi din tara. Toată lumea, de la mic la mare o cunoaște, însă putini stiu cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Se pare că la începutul carierei asistenta TV era total diferita față de ceea ce vedem noi astăzi.

În ultimii ani, numeroasele intervenții estetice la care a apelat au schimbat-o complet pe Daniela Crudu.

Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România care nu s-au sfiit că recunoască că au trecut pe la cabinetul medicului estetician.

Focoasa brunetă a intrat în atenția publicului în urmă cu mai bine de 10 ani. La începuturi, Daniela Crudu era blondă și nu avea silicoane.

Ea și-a făcut apariția prima dată la tv la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, unde timp de trei ani a ocupat rolul de ‘vecină’.

Aparițiile ei sexy de atunci au ajutat-o să fie în atenția tabloidelor. Multă vreme, Daniela Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străînătate.

La vremea respectivă, bruneta încă nu își făcuse atât de multe operațîi că și acum. Dacă ar fi să ne uitam înapoi cu 10 ani, Daniela Crudu nu era la fel de suplă că astăzi, ci avea ‘șunculițe’. În plus, ea nu pierdea nicio ocazie în a-și etala rotunjimile.

Anii au trecut, iar fosta asistentă tv a recurs la tot felul de intervenţii estetice pentru a arăta din ce în ce mai bine. Acum, Daniela este aproape de nerecunoscut și a slăbit foarte mult.

Prima dată a început să își mărească bustul, apoi vedeta a continuat cu mai multe intervențîi la nivelul feței, intervențîi care au schimbat-o complet.

Daniela Crudu, de nerecunoscut la 31 de ani

Daniela Crudu a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 31 de ani iar fata de cum arata acum 10 ani este total schimbata. Cruduță și-a operat nasul, și-a făcut o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Pentru a-și subția talia, Daniela Crudu a suferit o operație complexă, numită liposculptură.

De asemenea, Cruduța a apelat și la diverse tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, vedeta Antenei 1 a fost nevoită să scoată din buzunar în jur de 25.000 de euro.

‘Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţîi la sâni, au toate fetele’, declara Daniela la Antena Stars, în urmă cu mai bine de doi ani.

Cum arată Daniela Crudu în lenjerie intimă

Înzestrată de la Mama Natură cu forme demenţiale, dar ajutată şi de câţiva medici esteticieni… bruneta îşi cunoaşte atuurile!

Daniela Crudu nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare, spre deliciul fanilor. Recent, bruneta a făcut o şedinţă foto în lenjerie intimă, pe balcon, chiar în miezul zilei.

Trecătorii şi-au dat coate când au văzut ipostaza incendiară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *