Prima pagină » Actualitate » Cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră: Imagini pe care puțină lumea le-a văzut
Cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră: Imagini pe care puțină lumea le-a văzut

Cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră: Imagini pe care puțină lumea le-a văzut

17 oct. 2024, 08:47,
în Actualitate

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, datorită stilului ei inconfundabil, dar și pentru opiniile acide pe care le lansează în mediul online la adresa personalităților din lume a politică sau din show-bizz-ul românesc. Totuși, puțină lume știe cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră.

Popularitatea Danei Budeanu a crescut în ultimii ani, când și a lansat propria rubrică de verdict monden pe rețelele sociale.

Cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră

Dana Budeanu a apărut pentru prima dată în lumea televiziunii în urmă cu ceva ani. Atunci, creatoarea de modă era total diferită de imaginea pe care o avem astăzi. Vedeta de acum avea un look mai natural, cu trăsături care, deși frumoase, nu reflectau stilul extravagant și sofisticat pe care îl adoptă ulterior. Vedeta n us-a ferit să vorbească despre etnia și originile ei.

Timpul pare a fi un aliat al Danei Budeanu, ea a reușit să îmbine talentul său cu dorința de a evolua constant. Pielea sa măslinie, formele feminine și picioarele lungi au fost mereu atuuri evidente, dar transformările pe care le-a suferit de-a lungul anilor au contribuit semnificativ la imaginea sa de astăzi.

Interesant este modul în care s-a raportat Dana Budeanu la intervențiile estetice. Deși a recunoscut că a trecut printr-o operație de refacere a sânilor, vedeta a fost extrem de critică la adresa altor vedete care au ales să se opereze. Ea a subliniat că multe dintre acestea au ajuns să fie desfigurate din cauza lipsei de echilibru în alegerea intervențiilor.

”99% dintre vedetele din România și-au distrus fața. De ce? Pentru că gura este făcută prost. Trebuie să fie un echilibru”, a spus Dana Budeanu.

Cum a ajuns cunoscută Dana Budeanu

În 2012, când debuta pe micile ecrane, Dana Budeanu arăta complet diferit, având sprâncenele mai subțiri, precum se purtau la acea vreme. De asemenea, în prezent, creatoarea de modă poartă un breton care-i pune în valoare trăsăturile feței.

Pe urmă, Dana Budeanu a avut pentru ceva timp un contract cu PRO TV, însă adevărată faimă a cunoscut-o în ultimii ani, când a reușit să își redefinească cariera. De la lansarea aplicației ”Verdict by Dana Budeanu”, popularitatea ei a crescut, iar astăzi este considerată una dintre cele mai influente voci din mediul online românesc.

Chiar dacă multe persoane o percep ca pe o diva extravagantă, puțini știu de parcursul său și de transformările prin care a trecut.

Este clar că, în spatele unei imagini strălucitoare, se află un om dedicat, care știe să își valorifice potențialul. Astfel, Dana Budeanu continuă să inspire și să provoace, păstrându-și locul de frunte în industria divertismentului românesc.

La 45 de ani, Dana Budeanu arată senzațional, având un trup sculptat, ca de fotomodel, o piele măslinie fără de cusur și ochi pătrunzători. Vedeta este perfect conștientă de atuurile sale fizice și nu se sfiește în a-și etala formele feminine, îmbrăcând propriile creații.

Dana Budeanu arată senzațional, iar timpul pare să nu fi lăsat deloc urme pe chipul ei de adolescentă. Cu toate acestea, vedeta a trecut printr-o adevărată transformare, puțină lume știind cum arăta Dana Budeanu înainte de a deveni celebră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
17 octombrie 2024
17 octombrie 2024