Prima pagină » Cancan » Cum arată Cristina Munteanu, la 25 de ani de la debutul trupei AS XX. Încă e bântuită de amintirea accidentului în care și-a pierdut colegul

Cum arată Cristina Munteanu, la 25 de ani de la debutul trupei AS XX. Încă e bântuită de amintirea accidentului în care și-a pierdut colegul

10 ian. 2024, 10:05,
în Cancan

Cristina Munteanu făcea furori în urmă cu 25 de ani, pe scena muzicală din România, odată cu debutul trupei AS XX. Cu toate acestea, cariera ei a fost destul de scurtă, blondina retrăgându-se din lumina reflectoarelor în toamna anului 2000. Decizia luată de Cristina Munteanu a venit în urma accidentului în care colegul ei Ciprian Pantelimon și-a pierdut viața.

Trupa AS XX făcea furori pe scena muzicală din România, la sfârșitul anilor 90, având în compotența inițială trei membri. Pe 24 septembrie 2000, Cristina Munteanu și Ciprian Pantelimon,doi dintre fondatorii trupei, au fost implicați într-un grav accident de circulație. Atunci, Ciprian Pantelimon și-a pierdut viața, la numai 21 de ani. Cristina Munteanu a fost marcată după tragicul eveniment și a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Cum arată Cristina Munteanu, la 25 de ani de la debutul trupei AS XX

AS XX este trupa care a marcat istoria muzicii dance din anii ’90. Pe 24 septembrie 2000, Cristina Munteanu și Ciprian Pantelimon, au fost implicați într-un accident de circulație, soldat cu moartea acestuia din urmă. După tragedie, Cristina Munteanu a renunțat la cariera muzicală și s-a mutat în Italia, unde și-a întemeiat o familie și a deschis o afacere.

Blondina recunoaște că recuperarea psihică a fost foarte dificilă și că acestă rană o va purta pentru totdeauna. Cristina Munteanu susține că a fost marcată de momentul când și-a văzut fostul coleg de trupă, pe Ciprian Pantelimon, cum s-a stins din viață. Nu i-a fost ușor să se recupereze și recunoaște că și astăzi are coșmaruri cu fatidicul moment.

„A fost foarte greu evident, eram în top și mi s-a luat tot cu accidentul acela de tren, după care viața m-a pus pe altă cărări. Recuperarea a fost foarte grea, cred că au fost maxim două luni cumplite, după care mi-am revenit treptat. E o rană care nu o să treacă niciodată. Nu am rămas cu traume, nu am făcut terapie, mulțumesc lui Dumnezeu. Mai am anumite coșmaruri, s-a mai întâmplat, da acum este bine”, a declarat Cristina Munteanu.

Cristina Munteanu vrea să se relanseze în muzică

Recent, Cristina Munteanu a dat de înțeles că-și dorește să revină în România și să se relanseze pe plan muzical. Și aceasta după aproape 24 de ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor. În prezent, aceasta este stabilită cu familia în Italia și deține un bar.

„E frumos. Întotdeauna sărbătorile de iarnă sunt superbe. Eu nu pot să spun că fac cine știe ce, pentru că aici, în Italia, nu o să fie niciodată ca acasă. Când o să fie lucrurile mai bune, atunci o să vin”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024