Prima pagină » Magazin » Cum arata Cornelia, cea mai batrana dansatoare a manelistilor – FOTO

Cum arata Cornelia, cea mai batrana dansatoare a manelistilor – FOTO

30 sept. 2019, 07:30,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:710446;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sigur o mai tineti minte pe Cornelia, cea care era prezenta la fiecare mare eveniment al manelistilor. Genele ei kilometrice faceau ravagii in urma cu niste ani, dar se pare ca dansatoare a renuntat la look-ul care a facut-o celebra. Cornelia a participat la aniversarea Oanei Lis si a surprins pe toata lumea cu felul in care s-a prezentat. Daca pana acum nu mult timp purta gene false kilometrice intr-un mod nemaiintalnit, dansatoarea a ales sa vina la acest eveniment intr-un mod mai natural.

EXCLUSIV! Scene de GROAZA la Iasi! Cadavrul unei batrane de 95 de ani a fost scos din sicriu si plimbat prin sat, ca exemplu! Politia a intrat in forta!

Viorica de la Clejani este dezamagita de noua iubita a fiului. Ea a declarat in repetate randuri ca isi doreste o nora cuminte si gospodina

Acest lucru s-a aplicat doar in cazul genelor, caci, in ceea ce priveste restul buzele, Cornelia a ales cat mai multa culoare. Asa ne-a obisnuit si inainte. Cu cat mai mult, cu atat mai bine, scrie spynews.ro. Dansatoarea Cornelia a devenit cunoscuta atunci cand a aparut in preajma multori manelisti cunoscuti, dar si pentru dansurile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *