Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată copiii lui Cătălin Crișan din prima căsnicie. Nimeni nu îi recunoaște

Cum arată copiii lui Cătălin Crișan din prima căsnicie. Nimeni nu îi recunoaște

04 mai 2021, 09:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Îţi vine să crezi că în imagine sunt copiii lui Cătălin Crişan? Sunt copiii din prima căsătorie. Artistul a împlinit 53 de ani la începutul anului şi spune că este ”o vârstă nici așa, nici așa”.
Totuşi, admite el, ”viitorul meu e mai scurt decât trecutul”. Răriş şi Daria sunt de o frumuseţe răpitoare şi rovin din căsnicia cu Lucia Bubulac. Se pare că ei au moştenit de la tata şi talentul de a cânta.

Artistul a avut o viaţă personală destul de tumultuoasa. Mai întâi a divorţat, în 2009, de Lucia Bubulac, pentru a fi împreună cu Ioana Alina Cupsa, tot de profesie medic. După numai un an de relaţie, aceasta i-a dăruit un copil. Pe parcursul relaţiei cu Ioana Alina Cupsa, relaţia lui Cătălin Crişan cu copiii din prima căsătorie era foarte rece şi distanţă. În 2017, cei doi s-au despărţit, iar copiii au reluat legătura cu el. Se pare că, acum, sunt foarte apropiaţi.

Cine este Cătălin Crişan

Cătălin Crişan este un cântăreţ de muzică uşoară românească. S-a născut pe 6 februarie 1968 şi a debutat în 1987, în cadrul unui concurs din Mamaia, unde a luat premiul I la secţia de Interpretare. Câţiva ani a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de profesie medic. După 14 ani de căsnicie a divorţat şi a început o relaţie cu alt medic. După numai 2 ani a divorţat şi de a doua soţie, Ioana Alina Cupsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *