Prima pagină » Cancan » Cum arăta controversata Bia Khalifa înainte de operații. De ce a recurs frumoasa blondină la intervenții estetice

Cum arăta controversata Bia Khalifa înainte de operații. De ce a recurs frumoasa blondină la intervenții estetice

01 nov. 2021, 13:19,
în Cancan

A stârnit controverse încă de la primele apariții tv, însă puțini sunt cei care știu cum arăta Bia Khalifa înainte de operații. Admiratorii vedetei se întreabă de ce a recurs frumoasa blondină la intervenții estetice care i-au schimbat complet înfățișarea.

Bia Khalifa se bucură în prezent de un succes răsunător în mediul online, unde postează fotografii în care afișează un corp perfect. 

Cum arăta Bia Khalifa înainte de operațiile estetice

După scandalul în care a fost implicată în urma relației cu celebrul Dani Mocanu, Bia Khalifa a ajuns în atenția marelui public. Și-a dorit să apară la tv și a reușit să își îndeplinească dorința într-un timp scurt. Participarea ei la emisiunea iUmor a provocat controverse, iar declarațiile frumoasei vedete i-au șocat pe urmăritori. 

Dezinvoltă și extrem de sinceră, Bia Khalifa își asumă trecutul aventuros, dar și prezentul la fel de palpitant. Aceasta a recunoscut că felul ei de a fi îi șochează pe mulți, dar nu se lasă influențată de criticile celor din jur:

„De fiecare dată când vin la televizor am emoții. Mă judecă mereu lumea, dar nu-mi mai pasă pentru că prietenii mei mă iubesc și familia la fel și cred că e ceea ce contează cel mai mult.”

Mai mult decât atât, blondina a recunoscut că înainte de operațiile estetice arăta complet diferit, dar în prezent este mulțumită de formele voluptoase cu care atrage privirile tuturor. În cadrul unei emisiuni, aceasta a dezvăluit la ce vârstă și-a făcut prima intervenție chirurgicală, urmată de multe altele:

„Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie. A semnat mami. N-a fost de acord. Eu singură mi le-am plătit. Dansam atunci și m-am lăsat după ce am descoperit OnlyFans. 

Au urmat alte operații: revizie la rinoplastie, nu puteam să mai respir (a fost a doua operație la nas), la buze lipslifting (mi-au tăiat buza de sus), apoi ochii de chinezoiacă (e tot un fel de lifting), am și lipoaspirație și mi-am băgat și grăsime în șolduri. Urmează să-mi fac și fund de braziliancă și vreau să scot silicoanele. Nu știu, sincer, de ce le-am pus, își puneau dansatoarele atunci și am zis s-o fac și eu. Le scot și îmi fac fund de braziliancă”, a declarat tânăra. 

De ce a dorit frumoasa blondină să își schimbe complet înfățișarea 

Controversata Bia Khalifa se bucură în prezent de un succes răsunător în mediul online și de o viață de lux. La doar 20 de ani, fosta concurentă de la iUmor are cont pe Onlyfans, iar activitatea ei din spațiul virtual o ajută să câștige sume importante de bani.

Se pare că acesta a fost și motivul pentru care actuala iubită a lui Tudor Sișu a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni. Formele și fizicul de invidiat i-au adus frumoasei Bia Khalifa un număr impresionant de urmăritori care nu ezită să plătească un abonament lunar pentru a avea acces la pozele nud postate de vedetă. 

Totodată, Bia Khalifa a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate că este dependentă de operațiile estetice și că acestea reprezintă pentru ea o necesitate. Pe viitor, fosta iubită a lui Dani Mocanu intenționează să își mai facă alte intervenții care să îi pună în evidență formele fără cusur:

„O să devin într-o zi de plastic, iar Barbie o să fie geloasă pe mine.”, a mărturisit ea despre aspectul fizic.

Bia Khalifa rămâne în prezent una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă admiratorii au aflat cum arăta blondina înainte de operații și de ce a recurs la intervenții estetice, Bia Khalifa reușește să surprindă publicul cu fiecare apariție. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *