Prima pagină » Cancan » Cum arată concurentele de la Survivor All Stars fără machiaj. Cine este participanta care a făcut infecție din cauza machiajului

Cum arată concurentele de la Survivor All Stars fără machiaj. Cine este participanta care a făcut infecție din cauza machiajului

18 ian. 2024, 10:45,
în Cancan

Concurentele de la Survivor All Stars, fără machiaj, sunt total diferite față de cum le știam din prezentările anterioare sau de pe rețelele sociale. Chiar dacă sunt la început de drum, clima, regimul alimentar dar și diverse tulburări hormonale au început să-și spună cuvântul. De departe, cea mai afectată pare a fi Elena Ionescu, care în trecut s-a confruntat cu o acnee severă.

Zece concurente, cinci în tabăra Faimoșilor și cinci în cea a Războinicilor, au acceptat provocarea Survivor All Stars România. Nemachiate, dar foarte bine antrenate, concurentele acestui nou sezon sunt pregătite să demonstreze că au ce le trebuie pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cum arată concurentele de la Survivor All Stars fără machiaj

Elena Ionescu, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Roxana Nemeș și Andreea Tonciu fac parte din echipa roșie. De cealaltă parte, Lilia Crudu (Lola), Maria Lungu, Alexandra Duli, Maria Chițu și Ștefania Ștefan fac parte din echipa albastră.

Survivor All Stars nu reprezintă o experiență complet nouă pentru concurentele enumerate anterior. Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon, în timp ce restul participantelor s-au numărat printre concurenții celorlalte trei sezoane ale competiției TV.

În 2024, zece Faimoși și zece Războinici au acceptat provocarea Survivor All Stars cu zâmbetul pe buze, lăsând temerile în România, în timp ce aleargă pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, în speranța obținerii de puncte pentru echipele din care fac parte.

Pentru următoarele câteva luni, concurentele de la Survivor All Stars renunță la ținutele extravagante, la rutinele elaborate de îngrijire a pielii și la machiajele intense.

Roxana Nemeș, adepta unui machiaj natural

Nici înainte de a se „muta” pe perioadă determinată în jungla dominicană, Roxana Nemeș nu se ascundea în spatele machiajului. Cântăreața este adepta unui machiaj natural și s-a afișat fără ezitare cu mai multe ocazii în mediul online nemachiată.

„Nu mi-am făcut nicio intervenție chirurgicală și nici nu îmi doresc. De cele mai multe ori, stau fără machiaj și de fiecare dată am stârnit reacții pozitive”, declara Roxana Nemeș în urmă cu mai mulți ani.

Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului

Spre deosebire de Roxana, care a fost binecuvântată cu un ten lipsit de imperfecțiuni, Elena Ionescu s-a confruntat mai mulți ani la rând cu acneea. Din acest motiv, cântăreața rareori se afișează nemachiată.

„Am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută. Probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și din-astea. Am făcut această infecție. Sunt pe antibiotic”, a povestit Elena Ionescu, la „Xtra Night Show”.

„Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit. Ușor, ușor, o să fie bine”, a completat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *