Prima pagină » Turism » Destinatii turistice » Cum arata cel mai frumos loc de pe Pamant – FOTO

Cum arata cel mai frumos loc de pe Pamant – FOTO

03 apr. 2020, 13:29,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:62421;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Cum arata cel mai frumos loc. Unele dintre cele mai căutate destinaţii exotice din lume sunt insulele din Polinezia Franceza. Aceste insule sunt visul oricărui călător fascinat de locuri exotice. Polinezia Franceza cuprinde insulele: Society, Marquesas, Tuamotus, Austral şi Gambier. Grupul de Insule Society include cele mai cunoscute insule turistice: Tahiti, Moorea, Bora Bora şi Huahine, şi insula „neturistica” Tetiaroa.

Bora Bora, cel mai frumos loc

Mică insulă Bora Bora este cea mai frumoasă şi cea mai cunoscută insula de lux din arhipelagul polinezian. Ea este cunoscută şi că „cel mai frumos loc de pe Pământ”. Prin stingerea treptată a vulcanului Mount Otemanu s-au născut minunate lagune şi recife de coral. Reciful de coral include insule foarte mici cu plaje extraordinare ce înconjoară insula principală. Legătura dintre lagune şi ocean se face printr-o singură trecere, Teavani, în vestul insulei. Bora Bora are o climă tropicală moderată, caracterizată de 2 sezoane. Sezonul de vară începe din noiembrie până în aprilie şi sezonul de iarnă începe în luna mai şi se încheie la sfârşitul lunii octombrie.

Întinderea de pământ este o insulă relativ mică având peste 6 kilometri lungime şi 4 kilometri lăţime.

Temperatura medie anuală atinge valoarea de 27°C în timp ce temperatura apei variază între 26°C în timpul iarnii şi 29°C vara.

Cum arata cel mai frumos loc. Activităţi pentru toate gusturile

Insulă este un amalgam de nuanţe de bleu, de la azur până la albastrul întunecat al oceanului. Plajele cu nisip fin şi apele azurii vă aşteaptă pentru plimbări romatice şi bai de soare. Serile pot fi petrecute pe plajă, unde sunt organizate petreceri cu muzică şi dansuri tradiţionale.

În acest paradis exotic, turiştii pot practica snorkeling, scuba diving şi parasailin. De asemenea se pot plimba cu avionul sau elicopterul pentru a admira de la înălţime peisajele fermecătoare ale insulei. Cei care vor să exploreze insula pot merge într-o excursie de recunoaştere pe diferite trasee off-road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *