Prima pagină » Cultural » Cum arată Cătălina Toma, regina R&B-ului din România. Motivul dureros pentru care artista a decis să plece din țară

Cum arată Cătălina Toma, regina R&B-ului din România. Motivul dureros pentru care artista a decis să plece din țară

14 mart. 2023, 09:41,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum arată în prezent Cătălina Toma, regina R&B-ului din România. Celebra artistă care făcea furori pe vremea când cânta alături de BUG Mafia a părăsit țara în urmă cu mulți ani și în prezent se bucură de succes în America. Îndrăgita cântăreață a trecut printr-o adevărată dramă și a decis să își schimbe complet viața. Cătălina Toma este o prezență discretă în lumea mondenă, dar și pe rețelele de socializare. Iată motivul dureros pentru care artista a decis să plece din țară.

Cum arată Cătălina Toma, regina R&B-ului din România

Cătălina Toma a făcut furori în urmă cu 20 de ani, pe vremea când cânta alături de trupa BUG Mafia și a fost numită de publicul autohton regina R&B-ului. Artista și-a construit o carieră de succes în muzică, însă după câțiva ani în care a simțit că activitatea sa nu este apreciată a decis să plece în America și să își schimbe viața. Cătălina Toma se dedică și în prezent muzicii, având colaborări cu artiști faimoși de peste hotare.

Celebra cântăreață a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal, dar și profesional. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, vedeta ascunde o mare suferință. Aceasta și-a pierdut mama în anul 2021, iar din cauza pandemiei nu a putut fi alături de cea care i-a dat viață. Cătălina Toma nu a trecut nici acum peste decesul celei care i-a dat viață.

„Nu sunt recunoscătoare pentru conținutul anului 2021: a început teribil, s-a terminat teribil. (…) M-a dezamăgit cel mai mult că nu am putut să-mi văd mama din cauza pandemiei . (…) Nu am trecut peste, nu cred că se poate trece peste.”, a declarat regina R&B-ului din România.

În prezent, Cătălina Toma locuiește în America și se dedică muzicii. Artista se simte apreciată și îndrăgită de public, având parte de un succes impresionant.

„Am rămas acelaşi artist, doar că am mai adăugat câteva atribute artistice precum, fotografia, desenul, designul şi cântatul la pian. Am plecat din ţară pentru că mi-am dorit o viaţă mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat, mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunităţi noi şi că, doar încercând un alt climat artistic şi cultural, pot creşte şi ca persoană nu doar ca artist. Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internaţională deoarece, am ştiut că pot mai mult.”, a precizat artista.

Cătălina Toma a trecut prin transformări în carieră, dar și prin schimbări fizice. Artista a adoptat un look îndrăzneț și se află într-o formă fizică de invidiat. O altă cântăreață care face furori cu formele fără cusur și silueta perfectă este Andreea Antonescu. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și atrage multe priviri când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Și Andreeea Bălan a trecut în ultimii ani prin transformări fizice spectaculoase. Vedeta își ascunde vârsta și se mândrește cu un corp perfect.

De ce a plecat din țară celebra artistă

Cătălina Toma a părăsit România cu mulți ani în urmă. Artista a fost dezamăgită de unii colegi de breaslă, dar și de rivalitatea dintre artiști. Cântăreața a vorbit recent depsre marile provocări din carieră, precizând care a fost motivul pentru care a decis să înceapă o viață nouă în America.

„Mi-a fost foarte greu dintr-un singur motiv: mama; în rest, am simțit că nu trebuie sa privesc înapoi. Am simțit că talentul real nu este respectat, ba mai mult, denigrat și îngropat. Acest lucru m-a revoltat. A trebuit să lupt mai mult decât alții pentru a sparge niște bariere total anormale, sexism, misoginism, inegalitate etc… În State m-am găsit pe mine. Nu mi s-a mai omorât speranța. Deși există competiție și invidie și aici, totuși, talentul este respectat. (…)

Nimeni nu ar trebui să stea într-un loc în care nu este apreciat la adevărata valoare. Avem nevoie de aripi, căutări noi și inspirație. Într-un ambient mai bun, oamenii se pot dezvolta mai frumos.”, a declarat aceasta.

Cătălina Toma locuiește de mulți ani în America și se bucură de succes în muzică. Artista nu regretă că a plecat din țară și se declară o femeie împlinită. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *