Prima pagină » Cancan » Cum arăta Cătălin Moroșanu când era mic. Puțină lume l-ar recunoaște

Cum arăta Cătălin Moroșanu când era mic. Puțină lume l-ar recunoaște

08 iun. 2021, 13:52,
în Cancan

Ei bine, dacă te întrebi cum arăta Cătălin Moroșanu când era mic, cu siguranță vei fi surprins de rezultat, deoarece nu prea există asemănări. În copilărie, actualul luptător și vedetă TV era deosebit de adorabil și cu greu ți-ai putea imagina că este vorba depersoana dură din prezent. Acum, acesta este un familist convins și chiar se gândește să devină tată din nou.

L-ai recunoscut pe copilul din imagine? Ei bine, este vorba despre unul dintre cei mai mari luptători pe care îi are România. Chiar el a făcut publică fotografia în care era mic copil și fanii au rămas uimiți cât de adorabil era luptătorul. Așadar, este vorba chiar despre Cătălin Moroșanu la vârsta de doi ani. Imaginea postată de luptător a primit mii de aprecieri din partea internauților.

Cum arăta Cătălin Moroșanu când era mic

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai bine cotați luptători care a reușit să câștige titlu după titlu în cariera sa. Luptătorul și-a încântat fanii de pe Instagram cu fotografie de când era mic copil.

„Știam de mic ce vreau?. La mulți ani, copii mici și mari!❤️”, a scris Cătălin Moroșanu în descriere fotografiei.

Fanii au reacționat imediat și fotografia a primit mii de aprecieri și comentarii. „De mic ai strâns pumnul?”, „Scump de băiat…!”, „Ce tare e poza, Moro”, au fost doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților.

Își dorește să devină tată pentru a doua oară

Cătălin Moroșanu a mărturisit că venirea pe lume al unui al doilea copil va fi o binecuvântare și că acest aspect îl va ajuta foate mult ca pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional. Cătălin Moroșanu susține că de fiecare dată familia sa i-a dat putere pentru a avansa în carieră.

„I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui podcast.

Vrea să își deschidă o academie de lupte

Însă dincolo de viața de familie alături de soția sa, luptătorul are planuri mari în viața profesională. El a declarat că își dorește să își deschidă propria academie de luptă. Cătălin a marturisit că își dorește să antreneze și copii care își doresc o carieră în acest domeniu.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a mai povestit Cătălin Moroșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *