Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată casa lui Ion Șmecheru. Iancu Sterp a făcut dezvăluiri la la trei luni de la moartea acestuia

Cum arată casa lui Ion Șmecheru. Iancu Sterp a făcut dezvăluiri la la trei luni de la moartea acestuia

14 mart. 2022, 18:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

La trei luni de la moartea lui Ion Șmecheru, Iancu Sterp le-a dezvăluit urmăritorilor din mediul online cum arată acum casa acestuia. Locuința a fost construită chiar de artist, împreună cu familia lui, după ce au fost impresionați de povestea de viață a ciobanului. Acum, la câteva săptămâni de la decesul lui, fratele lui Culiță Sterp a luat o decizie radicală în privința imobilului.

Acum aproximativ trei luni, Iancu Sterp și familia lui făceau un anunț trist pe rețelele de socializare. Aceștia au spus atunci că Ion Șmecheru, un cioban cunoscut pe TikTok, s-a stins din viață. Tânărul devenise celebru în toată țara după ce a apărut într-un vlog realizat mai demult de Culiță Sterp. De atunci, acesta a avut parte de mii de urmăritori.

Cum arată casa lui Ion Șmecheru, la trei luni de la moartea lui

Familia Sterp a fost profund îndurerată de moartea lui Ion Șmecheru. Ciobanul s-a stins din viață la doar 34 de ani, după ce greutățile și patima alcoolului și-ar fi pus amprenta asupra lui. Frații Sterp aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui, spunând că era în permanență plin de viață, haios și cu glumele la el.

Potrivit WOWbiz.ro, după fix un an de când și-a văzut împlinită cea mai mare dorință, aceea de a avea o casă, Ion Șmecheru a murit din cauza dependenței de alcool. Acum, la trei luni de la pierderea lui, Iancu Sterp, cel care i-a construit casa împreună cu familia sa, le-a dezvăluit fanilor cum arată locuința.

După moartea lui Ion Șmecheru, Culiță Sterp spunea că locuința va rămâne familiei ciobanului: „Casa o să le rămână fraților lui și nepoților”.

Acum, Iancu Sterp, a luat o decizie radicală la trei luni de la moartea lui Ion Șmecheru, constatând că nimeni nu locuiește în casa respectivă. Considerând că e păcat ca o asemenea locuință, complet utilată, să stea încuiată, fratele lui Culiță Sterp vrea ca în viitorul apropiat să găsească o familie nevoiașă care să stea în ea.

Ce a decis Iancu Sterp în privința ei

Așadar, Iancu Sterp a spus că așteaptă un semn de la cei nevoiași, pentru ca să locuiască în casa lui Ion Șmecheru. Spune el, totul a rămas intact, astfel că e în stare bună de funcționare.

„V-am promis de mult că o să revin la casa lui Ion Șmecheru… Ce s-a mai întâmplat aici… O să mergem și la el la mormânt după, să aprindem o lumânare. N-am mai fost de mult timp. Le-am spus cumnaților lui Ion să se mute aici, pentru că are câțiva copilași mici, dar văd că nu s-au mutat. Casa e închuiată. Din ce am văzut, e totul în regulă, mobila, dormitorul. Să vedem ce se întâmplă cu casa asta, e păcat să stea așa nelocuită dacă tot am făcut-o. Cineva care are nevoie poate să îmi dea mesaj și să se mute aici”, a transmis Iancu Sterp pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *