Prima pagină » Cancan » Cum arată casa lui chef Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef 2024 are o curte spectaculoasă

Cum arată casa lui chef Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef 2024 are o curte spectaculoasă

17 sept. 2024, 08:53,
Cezar Bulgaru în Cancan

În ultimii ani, chef Sorin Bontea a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe imagini din casa sa. Pe Instagram și Facebook, vedeta de la Pro TV a postat fotografii cu bucătăria, terasa și livingul locuinței sale.

Chef Sorin Bontea este foarte apreciat atât pe micile ecrane, la MasterChef România 2024, cât și în mediul online, unde postează aproape zilnic imagini, inclusiv din locuința sa. Cu o comunitate impresionantă de aproximativ 2 milioane de urmăritori pe Facebook și Instagram, Sorin îmbină cu succes o carieră în televiziune cu una în online.

Chef Sorin Bontea a rămas discret în ceea ce privește viața lui de familie

Deși este o figură publică, chef Sorin Bontea a fost mereu discret în privința vieții de familie pe parcursul celor 12 ani de carieră TV. Juratul de la MasterChef 2024 a vorbit întotdeauna cu respect despre soția și copiii săi, chiar dacă s-a afișat rar alături de ei.

Până acum, bucătarul nu a publicat nicio fotografie recentă cu soția sa. Singura imagine cu cei doi din mediul online este de la nunta lor din 1994.

Fiica sa, Miruna Bontea, este cea mai prezentă în mediul online, iar fiul său, Iulian Bontea, este pilot de curse.

Cum arată casa lui chef Sorin Bontea

În ultimii ani, chef Sorin Bontea a postat mai multe imagini din locuința sa. Pe Instagram și Facebook, vedeta Pro TV a prezentat bucătăria, terasa și sufrageria casei sale. Casa juratului de la MasterChef este decorată în tonuri deschise. Mobila din bucătărie este într-o nuanță de turcoaz deschis, iar în living, mobilierul este alb, cu excepția canapelei din piele, de culoare galben-muștar.

Cel mai recent colțișor al casei pe care l-a prezentat cu entuziasm pe rețelele de socializare a fost curtea, îmbogățită cu doi măslini nou plantați.

„Abia aștept să strâng recolta de măsline… aproape 10 buc (râde)”, a scris bucătarul pe Instagram.

Sorin Bontea, despre secretul prieteniei cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Împreună cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a revenit la MasterChef după zece ani. Cei trei chefi au povestit despre cum este să colaboreze din nou cu Gina Pistol, după ce aceasta și-a încheiat concediul de maternitate, și au dezvăluit secretul prieteniei lor de lungă durată.

„Nu știu dacă este vreun secret. Prietenia asta nu cred că are un secret. Eu cred că are, până la urmă, o chestie care pe noi ne-a ajutat foarte mult și pe care am înțeles-o de la început. Ce se întâmplă în platoul de filmare rămâne în platoul de filmare. Nu iei cu tine acasă. Și cred eu că asta ne-a ajutat foarte mult”, a spus Sorin Bontea, pentru Unica.ro.

Chef Sorin Bontea locuiește în casa mult visată alături de familia sa, pe care caută să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. În prezent, acesta poate fi urmărit la MasterChef 2024, pe Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *