Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. A fost spartă de cinci ori de hoți

Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. A fost spartă de cinci ori de hoți

22 aug. 2022, 17:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Puțini știu că actorul are o proprietate în localitatea 2 Mai și, mai mult, că vila lui Alexandru Arșinel este de închiriat, nu puțini fiind turiștii care au poposit acolo. Chiar dacă actorul este internat actualmente într-un cămin de bătrâni, din cauza problemelor de sănătate, casa este extrem de îngrijită.

Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai. Din păcate, actorul în vârstă de de 83 de ani se confruntă cu probleme de sănătate și a fost recent internat în spital, după ce, de o vreme, stă într-un cămin pentru seniori. Casa lui Alexandru Arșinel din localitatea 2 Mai este însă la fel de îngrijită ca înainte și, din aprilie 2019, este la dispoziția turiștilor, fiind de închiriat.

Cum arată casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai

Alexandru Arșinel este proprietarul unei vile cochete în localitatea 2 Mai, unde acum el și familia nu mai merg, aceasta fiind închiriată în sezonol estival. Chiar dacă actorul se confruntă cu probleme de sănătate, fiind internat în spital, vila este extrem de îngrijită. Proprietatea se numește Casa Andrei și se află în apropierea casei regretatei Stela Popescu, la doar două minute de plajă. Vila actorului are toate dotările: trei dormitoare, bucătărie și baie complet mobilate, aer condiționat, mașină de spălat, iar în grădină se află și un grătar.

Nu în ultimul rând, dormitoarele au vedere la mare. În plus, casa a fost renovată recent la exterior, iar curtea spațioasă, cu o grădină plină de flori, este perfect îngrijită.

Cât costă să închieriezi casa lui Alexandru Arșinel

Vila de pe litoral a lui Alexandru Arșinel are 3 dormitoare și poate fi închiriată doar în totalitate, pentru un grup de persoane. Potrivit informațiilor afișate pe site-ul de închirieri, pentru 4 zile, în perioada 1-5 august, cazarea la vilă costă 4.458,06, iar pentru o săptămână, prețul depășește de 7.000 de lei. Vila apare pe booking.com, la fel și prețurile.

„Casa Andrei se află la aproximativ 2,3 km de plaja Amphora și oferă cazare cu grădină şi balcon. Această vilă cu aer condiționat are 3 dormitoare, TV cu ecran plat, zonă de luat masa și bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse. La această proprietate există o terasă și facilități de grătar, iar oaspeții pot face ciclism în apropiere. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 75 km de vilă. Casa Andrei a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 21 apr 2019″, se arată pe site.

Casa actorului a fost spartă de 5 ori

Dat fiind că este o vilă cochetă, proprietatea lui Alexandru Arșinel a fost călcată nu o dată de hoți de-a lungul timpului. Acum casa are un gard destul de înalt și este înconjurată de arbori care mai ascund puțin perimetrul curții de la strada principală, dar în trecut vila actorului a fost ca un magnet pentru hoți.

În 2014, casa lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai a fost spartă de hoți de nu mai puțin de 5 ori, după cum mărturisea chiar actorul.

„Au spart-o in decurs de trei zile de două ori. Si anul acesta inca de trei ori. Unul dupa altul. Acum au furat un frigider, masina de spalat”, dezvăluia Alexandru Arșinel la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *