Prima pagină » Cancan » Cum arată casa în care stă Salman Khan. Actorul locuiește într-un apartament modest cu părinții săi și Iulia Vântur

Cum arată casa în care stă Salman Khan. Actorul locuiește într-un apartament modest cu părinții săi și Iulia Vântur

01 aug. 2024, 11:43,
Cezar Bulgaru în Cancan

Casa din Mumbai, în care locuiește Salman Khan alături de părinți și Iulia Vântur, este una modestă. Salman Khan, unul dintre cei mai bine plătiți actori indieni, a optat pentru un stil de viață surprinzător de umil, în ciuda averii sale considerabile. Deși ar putea investi în locuințe luxoase, actorul de 58 de ani trăiește într-un apartament simplu.

Iulia Vântur, care s-a stabilit în India acum 10 ani din dragoste și pentru a-și schimba cariera, s-a adaptat perfect vieții din Mumbai. Ea a renunțat la prezentarea emisiunilor de televiziune din România și a devenit cântăreață la Bollywood, trăind discret povestea sa de dragoste alături de Salman Khan.

Cum arată casa în care stă Salman Khan

Salman Khan locuiește de patru decenii într-o zonă rezidențială din Mumbai, unde deține două apartamente. Unul dintre ele este situat la primul etaj, iar celălalt, aflat la parter, include hol, bucătărie și baie. Acest apartament, unde starul de la Bollywood a copilărit și a crescut împreună cu frații săi, are o valoare sentimentală uriașă pentru el, motiv pentru care nu dorește să se mute în altă parte.

Celebrul star de la Bollywood a crescut în complexul Galaxy Apartments, alături de frații săi mai mici, Arbaaz și Sohail Khan, și de sora sa, Alvira Agnihotri. Deși are la dispoziție multe proprietăți în care ar putea să se mute, Salman preferă să rămână în locul plin de amintiri plăcute din copilărie.

Pe lângă apartamentul său din Galaxy Apartments, Salman Khan și familia sa au o fermă impresionantă în suburbia Mumbaiului. Ferma dispune de trei căsuțe, o sală de sport, o piscină și un spațiu pentru animale de companie. Această locație este foarte apreciată de rudele actorului, oferindu-le un refugiu liniștit și confortabil departe de agitația orașului.

Familia sa a investit în mai multe proprietăți rezidențiale din Mumbai, inclusiv un triplex situat la etajul 11 al clădirii The Address. De asemenea, Salman deține o locuință luxoasă în Dubai.

Deși dispune de numeroase proprietăți de lux, Salman Khan a optat pentru un stil de viață modest, preferând să trăiască alături de familie. Această alegere i-a surprins pe mulți dintre fanii săi, care îi apreciază atât filmele, cât și implicarea sa în diverse proiecte din Bollywood.

Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere la reședința din Mumbai

Recent, cu ocazia zilei de naștere a Iuliei Vântur, care a împlinit 44 de ani pe 24 iulie, cuplul a celebrat evenimentul la reședința lor din Mumbai. În fotografiile postate pe rețelele sociale, se poate vedea cât de mult se iubesc cei doi, Iulia fiind surprinsă îmbrățișându-l pe Salman.

„Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi cei care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur pe Instagram

Salman Khan locuiește în casă alături de părinții săi și Iulia Vântur care și-a serbat recent ziua de naștere în reședința din Mumbai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`