Prima pagină » Cancan » Cum arată casă din Dubai pe care a achiziționat-o Brigitte Pastramă. A costat 400.000 de euro și are 130 de metri pătrați

Cum arată casă din Dubai pe care a achiziționat-o Brigitte Pastramă. A costat 400.000 de euro și are 130 de metri pătrați

11 oct. 2023, 09:54,
BZI.ro, în Cancan

Brigitte Pastramă deține o casă în cartierul Rukan din Dubai. Pe internet, fostul model a împărțit mai multe imagini și videoclipuri din această locuință cu o suprafață de 130 de metri pătrați, evaluată la 400.000 de euro.

De anul trecut, Brigitte Pastramă se numără printre vedetele care au investit în proprietăți imobiliare în Dubai. Alte vedete din această listă ii includ pe Denisa Tănase, cunoscută din trupa Bambi, Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu și Larisa Udilă, printre alții.

Cum arată casă din Dubai pe care a achiziționat-o Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă a achiziționat o proprietate în cartierul Rukan din orașul Dubai. Casa are o suprafață de 130 de metri pătrați, fiind compusă din parter, un etaj și o terasă. La finalul lunii iulie, Brigitte a dezvăluit că „după 6 luni de lacrimi”, casa ei urma să fie în sfârșit gata.

Recent, fostul model a publicat primele imagini cu locuința din Dubai mobilată. După ce o urmăritoare i-a spus că este „cam mică pentru atâția bani”, Brigitte a spus că imobilul „are 130 de metri pătrați, două dormitoare, trei bai și un living foarte mare”. „Atât mi-am permis, dar încăpem toți”, a încheiat.

La finalul anului trecut, Brigitte Pastramă menționată a că o vacanță în Dubai a stârnit în ea dorința de a avea o locuință acolo, un loc în care să se poată evada. Inițial, fostul model a făcut un avans pentru o altă casă, care „nu era tocmai ok”. Și-a recuperat banii și i-a reinvestit în actuala locuință.

Brigitte Pastramă a achitat deja casa în valoare de 400.000 de euro. A plătit 70% din cost la finalul anului trecut și restul de 30% la primirea cheii.

Fiica lui Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai!

Brigitte Pastramă a ținut să împărtășească vestea cea mare și cu urmăritorii săi din mediul online, așa că a publicat un mesaj lung în care a mărturisit că eforturile pe care le-a făcut pentru copiii săi încep să dea roade.

„Astazi ma simt o mama binecuvantata, sunt in Dubai pentru a schimba in bine cursul vietii copiilor mei, iar dupa patru luni de sacrificiu, in care am renuntat la viata de persoana publica in Romania, la confortul unei case superbe, in prezent eu locuind intr-un studio inchiriat (casa noastra de aici nu este inca legata la utilitati).

Sara a trecut prin mai multe examene la doua scoli de prestigiu de aici, GEMS Metropolitan international school si Regent international school. Cu lacrimi de fericire in ochi, vreau sa impartasesc cu voi bucuria ca a fost admisa cu calificativ foarte bun la ambele colegii si sunt fericita ca tot efortul meu incepe sa dea roade????????”, a scris vedeta pe Instagram.

Brigitte Pastramă a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 400.000 de euro pentru a-și achiziționa casa din Dubai, însă cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu este pregătită să părăsească definitiv țara natală, deși este îndrăgostită de cultura arabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024