Prima pagină » Cancan » Cum arată casa de milioane de euro a lui Teo Trandafir. Iată ce lipsește din casa vedetei

Cum arată casa de milioane de euro a lui Teo Trandafir. Iată ce lipsește din casa vedetei

26 oct. 2021, 08:22,
în Cancan

Casa de milioane de euro a lui Teo Trandafir este superbă! Vedeta s-a mutat, alături de fiica ei Maia, în vara anului 2019, în zona de nord a Bucureștiului.

Teo și Maia Trandafir au locuit o perioadă în chirie, timp în care s-au ocupat și de noua locuință. În momentul în care s-au finalizat lucrările, cele două s-au mutat în casă nouă și sunt mai fericite ca niciodată. În plus, au înființat și o serie de reguli, de la care nimeni nu se abate. Iată ce a povestit vedeta de la Kanal D că nu se întâmplă niciodată în casa ei.

Cum arată casa lui Teo Trandafir: A costat o avere!

Se pare că Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, ar fi scos din buzunar câteva milioane bune de euro, pentru casa situată în cartierul Pipera. Este vorba despre un open space continuu, cu bucătăria la vedere. Și, în ciuda acestui aspect, Teo spune că a renunțat la gătit, apelând adesea la firme de catering și la o alimentație sănătoasă.

„Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat’, declara Teo pentru Libertatea, la vremea aceea.

Îndrăgita vedetă a angajat și o firmă, care să se ocupe în întregime de casa ei, sperând că lucrările vor dura mai puțin. Cu toate acestea, a renunțat și la ajutorul acestei firme: „Am vrut să găsesc o cale de mijloc, am angajat o firmă, mai bine stăteam liniștită în banca mea. După care am pus eu osul, am văzut că nu e bine așa. Că firma, dacă e să te iei după ea, te muți în 2080”, a mai spus Teo atunci.

Ce probleme a întâmpinat vedeta cu noua casă

În amenajarea casei, Teo Trandafir a întâmpinat mai multe probleme, greu de imaginat. Iată ce a povestit:

„A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat. După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept… Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!”, a dezvăluit Teo Trandafir.

De ce a renunțat Teo Trandafir la gătit

Vedeta de pe Kanal D a dezvăluit că nu își dorește să gătească în noua casă, deoarece nu mai suportă mirosul de mâncare. De aceea, ea și Maia consumă alimente raw, adoptând un stil de viață sănătos. Mai mult, nu ezită să comande mâncare și prin diferite firme de catering.

Totodată, Teo Trandafir este pasionată de ceaiuri. Are o impresionantă colecție de accesorii și ingrediente pentru servirea ceaiului.

Fiindcă adoră să petreacă cât mai mult cu fiica ei, dar și cu cei apropiați, Teo Trandafir a ales să nu își instaleze internet wireless în casă. Vedeta a povestit că se rezumă doar la utilizarea internetului de pe telefonul mobil.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024