Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată casa de lux a lui Călin și Orianda Donca. Au un pat uriaș în care dormeau împreună cu copiii

Cum arată casa de lux a lui Călin și Orianda Donca. Au un pat uriaș în care dormeau împreună cu copiii

21 sept. 2023, 15:20, 1 ,
în Radio

Recent s-a aflat cum arată casa de lux a lui Călin și Orianda Donca, situată la poalele munților în județul Brașov. Potrivit spuselor afaceristului, a investit în respectiva locuință peste un milion de euro. Mai mult, soții Donca au uimit pe toată lumea când au povestit că au un pat uriaș în care dorm împreună cu cei cinci copii.

De câteva zile, Călin Donca ține primele pagini ale ziarelor, după ce a fost arestat pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. Bărbatul este milionar în euro și are o avere demnă de invidiat. Și nu ne referim doar la garajul cu mașini de peste 2 milioane de euro, ci la vila de lux care poate fi asemănată cu un palat.

Cum arată casa de lux a lui Călin și Orianda Donca

Călin și Orianda Donca sunt părinții a cinci copii și obișnuiau să locuiască într-o vilă de lux în Brașov. În prezent, Călin Donca este acuzat de evaziune fiscală și formarea unui grup infracțional organizat și a fost reținut de DNA pentru 30 de zile. Călin Donca și soția sa ar pus bazele unui grup infracțional împreună cu alte două persoane, în anul 2021.

Însă până la aceste probleme, soții Donca uimeau în mass-media cu stilul lor de viață. Milionarul și soția sa, împreună cu cei cinci copii locuiesc într-o vilă de la poalele munților, în Brașov. Bărbatul ar fi investit în aceasta peste 1 milion de euro. Ce-i drept, se explică, această sumă dacă ținem cont că este compusă din 16 camere, 6 băi, o piscină interioară, salină, 2 saune, o sală de fitness și un cinematograf.

Însă ceea ce a uimit la un moment dat a fost faptul că toți cei șapte membri ai familiei dorm în același pat, chiar dacă toți cei cinci copii au camere separate.

„Copiii au dormit de mici cu noi în pat. Chiar și acum ei dorm cu noi în pat, deși copiii au toți camerele lor separate. E un pat de aproape 4/2 m”, spunea în urmă cu ceva timp Călin Donca.

Cum și-a cunoscut soția

În sezonul trecut, soții Donca au participat la emisiunea Chefi la cuțite. Atunci, Orianda Donca a povestit cum și-a cunoscut viitorul soț.

„Ne-am întâlnit în urmă cu 14 ani la un seminar pe care el l-a ținut. L-am admirat foarte mult pentru că el vorbește foarte bine. El m-a văzut, a văzut că sunt foarte educabilă și i-a plăcut foarte mult acest lucru la mine și a început să lucreze din ce în ce mai mult personal cu mine și după o lună de zile am devenit un cuplu. Primul copil a apărut după patru ani de relație. Păi în prima fază voiam să facem 7 copii, dar ne-am oprit la cinici”, a spus Orianda Donca.

Călin Donca, despre cum a ajuns milionar

Călin Donca, cel care deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români, spune că s-a îmbogățit de pe urma șofranului. Astfel, el și soția lui au devenit milionari după ce au investit în cel mai valoros condiment din lume. Cu toate astea, Călin Donca nu uită de momentele grele prin care a trecut.

„În 2017 am avut o cădere destul de mare, fapt pentru care am ajuns, de la vreo 2 milioane de euro, cât aveam atunci, bani puși deoparte, și am ajuns nu la zero, la minus. Adică am vândut tot ce am avut proprietăți și am rămas cu un Citroen C4, de 6000 de euro. Am luat-o de la capăt, am început să merg cu mașina asta prin țară și neavând bani de cazare dormeam în ea”, își amintește Călin Donca.

De asemenea, nu uită că a plecat de jos și, înainte de a avea vila de lux care se poate compara fără exagerare cu un palat, a dormit într-o garsonieră extrem de mică, așa cum chiar el a povestit.

„Am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20-24 mp, deci vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost o bucurie și mi-a creat foarte multă foame să reușesc. Eram sătul de sărăcie”, a mai spus Călin Donca.

Comentarii
  • Ce gunoi de om sa fii sa te folosesti de copii si sa ii tarasti la toate televiziunile ca sa iti faci imagine de om serios .. pe langa asta sa iti bagi si sotia in combinatiile tale penale ca sa iti tragi toata familia in jos .. ultima speta de om ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`