Prima pagină » Cancan » Cum arată Carla’s Dreams? Imaginile cu artistul demascat care au cucerit internetul

Cum arată Carla’s Dreams? Imaginile cu artistul demascat care au cucerit internetul

17 apr. 2024, 14:45,
BZI.ro, în Cancan

Timp de mai bine de nouă ani, chipul vocalistului principal din Carla’s Dreams a rămas un mister. Toți fanii întrebându-se cum arată Carla’s Dreams? Trupa originală din Republica Moldova a devenit un fenomen național, cu toate acestea, identitatea membrilor trupei încă rămâne un mister.

Cum arată Carla’s Dreams fără mască? Mulți dintre noi ne-am întrebat acest lucru, mai ales că proiectul muzical Carla’s Dreams a luat naștere în 2012, în Republica Moldova, și de atunci a început să facă furori în lumea muzicii. Având colaborări atât cu Inna cât și cu Loredana sau alți artiști din România.

Cine este Carla’s Dreams?

Puțini știu că numele trupei nu provine de la un nume de fată, ci de la un personaj masculin, Karla, din romanele celebre ale autorului britanic John le Carré.

Carla’s Dreams este un acronim care ascunde de fapt o istorie interesantă. Ascunderea identității printr-un machiaj strident a devenit pentru Carla’s Dreams un element cheie în identitatea lor. Aceștia poartă mereu hanorace negre și mănuși albe pe mâini, reușind astfel să își păstreze anonimatul, dar și să atragă o aură de mister. Vocalistul, de asemenea, a mărturisit că masca îl ajută să fie mai deschis.

Trupa a fost formată de membri ca un proiect de suflet, nevrând atenția sau faima celor care sunt acum vedete. Ei au dorit să cânte sub anonimat pentru a lăsa muzica să vorbească pentru ei.

Popularitatea trupei a ajuns la cel mai înalt punct atunci când, în 2012, alături de Inna, au lansat piesa „P.O.H.U.I”, această melodie le-a adus succesul peste noapte, ba mai mult, le-a permis să colaboreze cu mulți artiști de calibru, precum Delia în piesa „Cum ne noi”, dar și cu Loredana în piesa „Lumea Mea”.

Trupa Carla’s Dreams a devenit și mai cunoscută atunci când Sergiu a apărut ca jurat la Superstar sau X Factor. După aparițiile în aceste show-uri, solistul trupei a reușit să cucerească inimile tuturor românilor, atât prin talentul său muzical, cât și prin personalitatea sa deschisă și carismatică.

Cum arată Carla’s Dreams?

Fanii trupei Carla’s Dreams visează la ziua în care cântăreții moldoveni își vor dezvălui identitatea publicului. Însă Carla’s Dreams a preferat întotdeauna să nu fie în lumina reflectoarelor sau să răspundă la întrebări cu caracter personal, pentru că și-au dorit mereu ca muzica lor să obtureze persoana lor și să facă muzică din suflet, nu pentru ochii oamenilor.

Membrul principal al acestei trupe este desigur Sergiu, el este vocea trupei, dar și cel care se ocupă de compoziție și producție. Însă, aici se opresc cunoștințele oamenilor despre solistul trupei Carla’s Dreams.

Cu toate acestea, curiozitatea oamenilor nu s-a oprit, ei fiind adesea „vânați” în încercarea de a le afla identitatea reală. Însă recent, toți membrii trupei au fost surprinși în Moscova, fără mască, astfel aflându-se identitatea lor. Din cercetările jurnaliștilor ruși, membrii trupei au fost cazați într-un hotel din centrul Moscovei, unde solistul a stat separat de colegii săi.

Ceea ce se speculează și pare a fi cea mai validă teorie este că solistul formației este Andrei Taus. Născut în 1984, pe 25 octombrie, într-un oraș din Republica Moldova denumit Slobozia, se preconizează de asemenea că a absolvit Facultatea de Drept Politic din Chișinău. Andrei Taus a fost de asemenea membrul al trupei Quanto. Mai cunoaștem și identitatea chitaristului, pe numele său real Emanuel Masson și acesta a colaborat cu mai mulți artiști de renume, printre care Inna și Ștefan Stan.

De asemenea, Sergiu a reapărut în atenția reflectoarelor atunci când a decis să divorțeze de soția sa, Nelea Motricală.

Cum arată Carla’s Dreams? O întrebare pe care toți ne-am pus-o la un moment dat, internauții însă au reușit să le dezvăluie identitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *