Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Camelia Mitoșeru după ce nu a mai apărut la televizor? Detalii despre starea de sănătate a acesteia

Cum arată Camelia Mitoșeru după ce nu a mai apărut la televizor? Detalii despre starea de sănătate a acesteia

11 ian. 2021, 18:59,
în Cancan ultimă oră

Mama prezentatorului TV Mihai Mitoșeru, actrița Camelia Mitoșeru, a dispărut de pe micile ecrane în ultima perioadă. Aceasta a ajuns de urgență la un spital din Capitală în luna iulie a anului trecut.

După cum se știe, Mihai are o relație specială cu mama sa. Acesta a postat o imagine pe rețelele de socializare în care Camelia Mitoșeru apare stând pe un fotoliu cu cățeii familiei în brațe. În ciuda faptului că aceasta apare zâmbitoare în fotografie, este vizibil faptul că actrița este obosită, problemele de sănătate punându-și amprenta asupra sa.

Care a fost motivul pentru care Camelia Mitoșeru a ajuns la spital în vara anului 2019

Camelia Mitoșeru stând pe canapea cu cei doi căței ai săi în brațe

Imaginea cu Camelia Mitoșeru postată de fiul său pe rețelele de socializare

În vară, Camelia Miroșeru ajungea la spital din cauza unor probleme de sănătate, care din fericire nu au fost deloc unele grave.

”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Tot în iulie, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizită de rutină. Diagnosticul pus de medici este de speriat. Prezentatorul TV putea să moară oricând.

Vă reamintim că, în vara anului trecut, Mihai Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală.

Mihai Mitoșeru, operat de urgență

Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență în cursul zilei de 2 iulie. Prezentatorul TV s-a prezentat la spital pentru un simplu consult, însă medicii au descoperit o afecțiune pentru care l-au băgat imediat în sala de operație. Acesta a fost la un pas de a-și pierde viața.

Medicii l-au operat de urgență pe Mihai Mitoșeru azi, după ce acesta s-a prezentat la spital pentru un simplu consult. Prezentatorul TV habar nu avea cu ce problemă de sănătate gravă se confrunta. Medicii au mai spus că acesta a fost la un pas de moarte.

Prezentatorul a fost la un control de varice și nici prin cap nu i-ar fi trecut că situația este atât de gravă încât să ajungă pe masa de operație. Mihai Mitroșeru trece prin clipe cumplite fiind operat chiar în aceste clipe și informat despre riscul crescut de deces.

Termenul de varice nu-i este străin lui Mihai Mitroșeru. Tatăl fostei sale soții a suferit de boala a varicelor și a murit din această cauză. Momentan nu se știu alte detalii despre cum a decurs operația sau despre starea de sănătate a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *