Prima pagină » Cancan » Cum arăta Camelia Mitoșeru când era tânără. Mama lui Mihai Mitoșeru era o actriță foarte frumoasă

Cum arăta Camelia Mitoșeru când era tânără. Mama lui Mihai Mitoșeru era o actriță foarte frumoasă

11 nov. 2021, 13:52,
BZI.ro, în Cancan

Camelia Mitoșeru a fost o actriță de succes atunci când era tânără. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a fost îndrăgostită de teatru de revistă. Deși atrăgea bărbații ca un magnet, nu se cunosc prea multe date despre viața sa personală. În trecut, a fost căsătorită cu Dan Mitoșeru, tatăl celebrului Mihai Mitoșeru. Cei doi s-au despărțit imediat după nașterea copilului, iar bărbatul nu a participat deloc la creșterea și educația fiului său.

Fiul Cameliei, Mihai Mitoșeru, este un cunoscut actor și prezentatorului. S-a născut pe 5 iulie 1975, și este absolvent al UNATC, secția actorie. Unul dintre proiectele sale de succes este emisiunea Se Strigă Darul, de pe Kanal D, pe care a prezentat-o alături de colega sa, Andreea Mantea. De-a lungul carierei de prezentator, a lucrat la Antena 1 și Antena Stars.

Camelia Mitoșeru, o tânără de o frumusețe răpitoare

În tinerețe, Camelia Mitoșeru se număra printre cele mai sexy actrițe din România. În perioada de glorie, a frânt multe inimi, iar talentul său a fost apreciat și peste hotare, în țări ca SUA, Japonia, China și chiar URSS. Pe lângă talentul actoricesc, Camelia Mitoșeru întorcea privirile datorită formelor de invidiat pe care le poseda. Inevitabil, aceste calități i-au adus actriței oportunități de nerefuzat. Din păcate, de dragul fiului săi, vedeta a refuzat o carieră de vis în Canada.

Ajunsă la o vârstă înaintată, actrița se mândrește cu succesul pe care l-a avut și se simte împlinită. Cu toate acestea, meseria de actriță de teatru a avut și dezavantaje. Într-un interviu, Camelia Mitoșeru a dezvăluit că nu primea nici un leu de la stat. Ea și colegii săi erau plătiți după numărul de spectacole pe care le făceau. În majoritatea producțiilor, avea rolul principal. Din această cauză, nu i se permitea să rămână însărcinată.

Mama lui Mihai Mitoșeru are probleme de sănătate

Pe data de 9 noiembrie 2021, Camelia Mitoșeru a ajuns, de urgență, la Spitalul Floreasca. Fiul ei, Mihai Mitoșeru, și-a făcut griji atunci când mama sa nu a răspuns la telefon. Tot timpul cât nu a putut să o viziteze, s-a rugat pentru ca îndrăgita actriță să fie bine. Deși nu a putut fi fizic lângă mama sa, vedeta a ținut permanent legătura cu doctorița care o îngrijește.

Din păcate, nu este prima dată în acest an când Camelia Mitoșeru are nevoie de îngrijiri medicale. Pe data de 3 februarie a anului 2021, Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență și a suferit o operație pe creier. Aceasta a fost diagnosticată cu boala meningiom, o tumoră la nivelul creierului, care îi punea viața în pericol. Din cauza rezervelor insuficiente de sânge de la spital, medicii s-au văzut nevoiți să amâne intervenția chirurgicală.

Fiul său, Mihai Mitoșeru, a făcut apel la fanii de pe rețelele de socializare și situația s-a remediat rapid. Fanii săi s-au mobilizat rapid și au donat sânge, iar Camelia Mitoșeru a putut face operația. După ce fosta actriță a fost externată, Mihai Mitoșeru a postat pe rețelele de socializare o poză în care el și mama sa zâmbeau fericiți. În altă ordine de idei, Camelia Mitoșeru, care a fost o femeie frumoasă când era tânără, acum se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *