Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Brigitte Pastramă fără machiaj sau Photoshop

Cum arată Brigitte Pastramă fără machiaj sau Photoshop

25 apr. 2022, 21:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cum arată Brigitte Pastramă fără machiaj sau Photoshop. Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a intrat în atenția presei din cauza modului în care își expune părerile, dar și a aspectului său fizic. Recent, bruneta a apelat la o clinică de înfrumusețare din București pentru a-și rezolva problemele de ordin stomatologic. Iată cum arată vedeta fără pic de retuș!

Brigitte Pastramă nu se teme să se afișeze pe rețelele de socializare fără pic de machiaj! Vedeta a apelat recent la o clinică de înfrumusețare, unde a rezolvat câteva probleme de ordin stomatologic. Iată cum arată ea, departe de filtre, produse cosmetice sau haine de lux!

Cum arată Brigitte Pastramă fără machiaj sau Photoshop

Fotografia cu aceasta a impresionat fanii deoarece nu erau obișnuiți să o vadă pe brunetă în asemenea ipostaze. Iată ce a declarat vedeta despre ultima perioadă din viața ei!

Cum arată Brigitte Pastramă fără machiaj sau Photoshop. Brigitte a ales să meargă la o clinică pentru a-și face câteva schimbări la nivelul cavității bucale. După ce salonul de înfrumusețare a postat fotografia, toți fanii au rămas impresionați. Iată ce a vrut aceasta să îmbunătățească!

Brigitte Pastramă: „M-am îngrășat 8 kilograme”

Brigitte Pastramă a recunoscut că în ultima perioadă nu a mai avut la fel de multă grijă de aspectul ei fizic. S-a îngrășat 8 kilograme, nu a mai făcut sport de 7 luni și dorește să renunțe la gene false și extensii.

„7 luni de zile nu am mai făcut sport, dar în momentul în care m-am pus pe mine pe primul plan, eu și soțul meu ne-am organizat mai mult. M-am îngrășat 8 kg pentru că mâncam foarte târziu și pe bază de stres. Nu mai vreau să îmi pun gene false, extensii, vreau să mă îngrijesc, să am o alimentație adecvată. La ora 9 suntem la sală”, a spus ea la ProTV.

Brigitte Năstase a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Avea trăsături speciale, cum orice fată şi-ar dori.

Iată că anii au trecut, iar ea a început să simtă gustul celebrităţii. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi să îşi facă prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *