Prima pagină » Cultural » Cum arată Bianca Neagu, actrița care a făcut furori în telenovela ,,Numai iubirea.” De ce s-a retras artista din lumina reflectoarelor

Cum arată Bianca Neagu, actrița care a făcut furori în telenovela ,,Numai iubirea.” De ce s-a retras artista din lumina reflectoarelor

06 iul. 2023, 10:09,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum arată Bianca Neagu, actrița care a făcut furori în telenovela ,,Numai iubirea.” Micuța artistă a cucerit inimile românilor în anul 2000, însă de ceva vreme nu a mai apărut la tv și a renunțat la cariera în actorie. Bianca Neagu s-a reinventat pe plan profesional și trăiește de mai bine de 3 ani o frumoasă poveste de dragoste cu un pictor celebru. Iată de ce s-a retras artista din lumina reflectoarelor.

Cum arată Bianca Neagu, actrița care a făcut furori în telenovela ,,Numai iubirea”

Artista Bianca Neagu s-a făcut remarcată în lumea artistică de la o vârstă fragedă și a colaborat cu nume grele din actoria românească. Aceasta este de nerecunocut. Micuța din celebra telenovelă este acum o domnișoară superbă în vârstă de 27 de ani.

Actrița a mai apărut de câteva ori pe scenă, însă ulterior s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta a terminat Facultatea de Psihologie și a urmat și un program de master în Logopedie. Totuși, este în continuare interesată de artă, așa că uneori mai creează haine, gentuțe sau borșete.

„Am luat o pauză de imagine, o pauză în care m-am descoperit, m-am autodepășit. Am terminat Facultatea de Psihologie care m-a ajutat foarte mult pe ceea ce am devenit. Am un master în logopedie. Nu am uitat de pasiunea mea pentru actorie. Am mai jucat în niște reclame, în videoclipuri, nu am rupt toată legătura. Am apărut într-o reclamă cu Simona Halep. A fost o onoare, e un om extraordinar. Am lucrat foarte bine cu ea. A fost foarte frumos.”, declara vedeta acum ceva timp.

,,Numai iubirea” a lăsat o mare amprentă asupra vieții mele, a fost o perioadă pe care nu am cum să o uit si care m-a ajutat foarte mult să mă descopăr și să văd realitatea cu alți ochi. Da, îmi este dor! Mereu când mă gândesc la telenovela ,,Numai iubirea” și mă cuprind emoțiile. (…) Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu.”, a mai precizat actrița.

Ce spune artista despre bărbatul care i-a cucerit inima

Dincolo de lumina reflectoarelor, Bianca Neagu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta se iubește de mai bine de 3 ani cu pictorul Alin Croitoru și au planuri mărețe de viitor. Aceștia își țin relația departe de ochii curioșilor, însă pe rețelele de socializare se afișează în ipostaze tandre.

,,Sunt unde sunt și sunt ceea ce sunt datorită deciziilor pe care le-am luat și sunt mulțumită și recunoscătoare. Mă bucur de tot ceea am trăit și las lucrurile bune să vină în viața mea! Fac haine. Le desenez, îmi fac tipare, le cos. (…) Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de trei ani împreună. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim mult şi dacă totul merge bine… de ce nu. (nr. să se căsătorească)”, a mărurisit aceasta.

Bianca Neagu s-a transformat într-o domnișoară superbă și s-a retras din actorie. Vedeta s-a reinventat pe plan profesional și apare tot mai rar la tv sau la evenimentele mondene. Actrița nu regretă că a renunțat la viața publică și se declară o femeie fericită alături de iubitul ei. Bianca Neagu este extrem de apreciată de colegii de breaslă și se bucură din plin de succes.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`