Prima pagină » Cancan » Cum arăta Bianca Brad când era tânără. Dramele neștiute din viața fostei Miss România: „Îmi trimite semne de dincolo de moarte”

Cum arăta Bianca Brad când era tânără. Dramele neștiute din viața fostei Miss România: „Îmi trimite semne de dincolo de moarte”

19 nov. 2021, 13:21,
BZI.ro, în Cancan

Este o prezență discretă la evenimentele mondene, iar multă lume se întreabă cum arăta Bianca Brad când era tânără. S-a remarcat în spațiul public prin ținuta impecabilă, fiind desemnată „regina frumuseții.” După cariera de fotomodel, Bianca Brad a avut succes și în actorie, însă puțini sunt cei care știu dramele din viața fostei Miss România.

Cum a ajuns Bianca Brad „regina frumuseții” când era tânără

Bianca Brad s-a bucurat de un succes răsunător în anul 1990 când a câștigat titlul de „Miss România”, apoi a devenit celebră cu rolul din filmul „Zâmbet de soare.” Vedeta a fost un fotomodel extrem de apreciat și una dintre cele mai îndrăgite actrițe. 

Frumoasă și talentată, aceasta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri, însă poveștile sale de dragoste au fost ținute departe de ochii curioșilor. Dincolo de zâmbetul fermecător, Bianca Brad a atras privirile tuturor în tinerețe prin ținuta și corpul de invidiat.

În prezent, actrița se menține în formă și afișează o siluetă fără cusur. La 53 de ani, aceasta face sport, are o alimentație echilibrată și este adepta unui stil de viață sănătos. Mai mult decât atât, Bianca Brad deține un certificat de instructor de pilates și practică acest sport ori de câte ori are ocazia.

„Motivația mea de a urma acest curs a fost aceea de a găsi o cale plăcută și, în același timp, eficientă, de a mă menține în formă, și de a încuraja în acest sens, și alte doamne de vârstă apropiată mie. Dar nu doar pe ele. (…)

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosești corect mușchii, dar mai ales, pentru că încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorită multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!”,  a declarat aceasta.

Tragediile din viața fostei Miss România

Reușitele profesionale din viața Biancăi Brad au fost umbrite de tragediile cu care s-a confruntat. Extrem de discretă, actrița a ascuns problemele de sănătate pe care le-a avut, vorbind rar despre situațiile grele din viața ei. 

Puțini sunt cei care știu că vedeta a luptat cu o boală necruțătoare, fără a le spune membrilor familiei despre diagnosticul primit, cel de cancer la sân. Aceasta a dorit să își protejeze fiul și mama, dar în final și-a găsit curajul să le spună adevărul.

„Am vrut să îmi protejez fiul și mama. I-aș fi doborât pe amândoi. Un alt motiv este că prin acest mod m-am protejat de gurile rele, de hateri. Nu toate lumea înțelege. Nu mi-a fost ușor.”

Bianca Brad a fost uimită de faptul că mama ei a avut premoniții legate de boala necruțătoare.

„Am avut emoții când am mers să îi zic și am luat-o pe ocolite. I-am zis că merg la o emisiune să vorbesc despre cancerul la sân că fost pacient. A rămas blocată. Nu știa cum să reacționeze. După câteva clipe a zis „Bine că nu mi-ai zis atunci că nu cred că rezistam”. Mama a visat că nu eram bine. A visat că aveam un nod mare și negru la sân. Cinci ani mai târziu când am fost să îi zic, eram îmbrăcată ca în vis”, a mai precizat vedeta.

De-a lungul timpului, fosta „regină a frumuseții” s-a confruntat cu nenumărate situații dificile, dar cea mai mare tragedie a fost moartea fiicei sale, Emma. 

Bianca Brad a născut-o fără suflare pe micuța Emma într-o clinică din Germania și a luptat foarte mult să o poată înmormânta în România. Pierderea suferită i-a produs un gol imens, însă actrița consideră că fiica ei o veghează în permanență.

Artista a vorbit în cadrul unui interviu despre cea mai mare suferință din viața ei.

„Emma îmi trimite semne de dincolo de moarte, sufletul ei se întruchipează, adesea, în rândunică. (…)

Unele mămici merg foarte des la cimitir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece.

Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morgă, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară.”, a mărturisit frumoasa actriță.

Bianca Brad a fost desemnată „regina frumuseții” pe vremea când era tânără. În prezent, actrița se dedică familiei, fiind extrem de rezervată în aparițiile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *