Prima pagină » Actualitate » Cum arată bebelușul Vlăduței Lupău: A fost răsfățat de nașii Andra și Cătălin Măruță!

Cum arată bebelușul Vlăduței Lupău: A fost răsfățat de nașii Andra și Cătălin Măruță!

24 oct. 2024, 08:12,
în Actualitate

Isaia a fost, recent, în vizită la nașii Andra și Cătălin Măruță. Fanii au fost foarte încântați când au văzut cum arată bebelușul Vlăduței Lupău. Bebelușul a fost vedeta întâlnirii și a fost răsfățat de toată lumea. Mama lui a postat imagini adorabile cu Isaia, care a beneficiat de atenția tuturor.

Cum arată bebelușul Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău are o legătură specială cu familia Andra și Cătălin Măruță. Aceasta a fost de nenumărate ori invitată în spectacolele Andrei, dar și în emisiunile lui Măruță de la Pro TV și, mai mult decât atât, o leagă o prietenie strânsă cu cei doi.

În vară, legătura dintre cele două familii a devenit mult mai strânsă, după ce Andra și Cătălin l-au creștinat pe Isaia.

Din imaginile postate de Vlăduța pe rețelele sociale, reiese faptul că vizita la nași a fost una emoționantă, iar atmosfera din casa familiei Măruță a fost caldă și primitoare.

Isaia i-a cucerit pe toți cu ochii lui mari și fața zâmbitoare. David s-a comportat exemplar cu bebelușul, având grijă atât de el, cât și de cățelușul pe care-l ținea în brațe, iar eva nu mai contenea să-l pupe.

„Este minunat să-i vedem pe cei mici împreună, iar David cu ‘copilul’ lui este pur și simplu adorabil! Atmosfera din familia Măruță este de-a dreptul specială”, a comentat un urmăritor de-al Vlăduței pe contul de Instagram al acesteia.

Petrecere de botez fastuoasă pentru Isaia

Micuțul Isaia a fost creștinat în luna august a acestui an, la Cluj, iar petrecerea într-un resort de lux, cu piscină. Deși petrecerea de botez s-a vrut a fi una intimă, nu mai puțin de 200 de persoane au fost invitate, apropiați de-ai părinților, dar și de-ai nașilor.

Dacă botezul s-a desfășurat pentru fiul lui Adu Rus și al Vlăduței Lupău în aceeași biserică în care a fost creștinat și băiatul cel mare al cuplului, Iair, petrecere s-a organizat într-un cadru de vis, la munte.

Numele ales pentru cel de-al doilea băiețel, „Isaia”, este inspirat din Biblie. Este o variantă a numelui evreiesc „Isaiah” și înseamnă „salvarea mea este Dumnezeu” sau „Domnul mă ajută”.

Botezul micuțului Isaia a avut loc în vară, într-un decor de vis, la un resort exclusivist, atent ales de Vlăduța Lupău. Decorul, format din flori, inimioare și baloane albe, a creat atmosferă de poveste pentru această ocazie specială. Cu respect față de tradiții, artista a anunțat că botezul nu va fi unul cu daruri, refuzând să primească bani în plic de la invitați. Ea a dorit ca ziua să fie dedicată iubirii, familiei și bucuriei pure, fără presiunea cadourilor.

În ziua marelui eveniment, nașii de botez Cătălin Măruță și Andra au strălucit în ținute elegante, atrăgând toate privirile. Evenimentul a fost plin de emoție și bucurie, iar apariția părinților spirituali a adus un plus de rafinament ceremoniei.

Cătălin Măruță a purtat un costum clasic, perfect croit, evidențiind eleganța sa, în timp ce Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a impresionat cu eleganța și simplitatea ținutei sale, având capul acoperit în biserică. Acest detaliu le-a atras atenția tuturor celor prezenți la slujbă. De asemenea, și Vlăduța Lupău a avut capul acoperit în timpul ceremoniei,

Băiatul mai mare al Vlăduței, Iair, a beneficiat de trei perechi de nași, una dintre perechi fiind Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac. De altfel, cei doi sunt și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai soțului cântăreței, fotbalistul Adi Rus.

Acum, cântăreața și-a dus bebelușul în vizită la nași, iar fanii au fost încântați când au văzut cum arată bebelușul Vlăduței Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`