Prima pagină » International » Cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. A renunțat la o căsnicie de 20 de ani

Cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. A renunțat la o căsnicie de 20 de ani

27 apr. 2022, 18:45, 2 ,
în International

De la prima apariție la brațul lui președintelui Franței, Emmanuel Macron, Brigitte a iscat o mulțime de controverse în întraga lume. Însă, puțină lume știe că înainte să devină una dintre cele mai iubite prime doamne ale Franței, Brigitte a avut un mariaj fericit cu bancherul Andre-Louis Auziere.

Cei doi s-au iubit cu pasiunea și au avut împreună trei copii, Sebastien, Laurence şi Tiphaine. Însă, după ce iubirea lor s-a stins, Brigitte s-a îndrăgostit iremediabil de elevul ei, Emmanuel Macron.

Actuala Prima Doamnă a Franţei a spus primul „Da“ din viața ei la o vârstă destul de fragedă, în 1974. Avea doar 20 de ani, când s-a căsătorit cu primul ei soț, Andre-Louis Auziere, care era cu doi ani mai mare. Cei doi s-au iubit cu pasiune și au devenit rapid părinții a trei copii.

Brigitte a început o relaţie clandestină cu elevul ei

Însă, la aproape 20 de ani de când și-au unit destinele, iubirea lui Brigitte pentru soțul ei a dispărut. Un elev de la cursul ei de teatru se îndrăgostește însă de ea, iar profesoara Auzière i-a căzut rapid în mreje. Aceasta a început o relaţie clandestină cu elevul ei, iar André-Louis Auzière a descoperit realitatea crudă după ce vecinii l-au avertizat că un adolescent o vizitează suspect de des pe profesoară, încărcat cu flori şi şampanie. Umilit, bancheul și-a părăsit soția și domiciliu conjugal, punând punct astfel unei căsnicii de aproape 20 de ani.

A divorțat după 14 ani de relație cu elevul ei

Deși acest lucru se întâmpla în 1992, divorțul lui Brigittea fost finalizat în 2006, cu doar un an înainte ca respectata profesoară să meargă din nou la altar, de data aceasta la brațul fostului ei elev, Emmanuel Macron.

Născut în Camerun, în 1951, Andre-Louis Auziere şi-a petrecut primii ani de viaţă în fosta colonie franceză, tatăl său fiind detaşat cu serviciul. Când s-a întors în Franţa, a cunoscut-o pe Brigitte Trogneaux, cu doi mai mică decât el, cu care s-a căsătorit pe 22 iunie 1974.

Un an mai târziu, s-a născut primul lor copil, Sebastien. După doi ani, a venit pe lume, Laurence, în acelaşi an cu viitorul ei coleg de clasă, Emmanuel Macron.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *