Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arăta Babs, iubita lui Dorian Popa, înainte de operații estetice. Aceasta s-a transformat total în câțiva ani

Cum arăta Babs, iubita lui Dorian Popa, înainte de operații estetice. Aceasta s-a transformat total în câțiva ani

31 oct. 2023, 09:27,
BZI.ro, în Radio

Babs, iubita lui Dorian Popa, este plină de operații estetice, aceasta fiind împătimită de astfel de intervenții care au transformat-o total. Pe numele ei real Claudia Iosif, aceasta apare rareori în public alături de partenerul ei. Iar în ceea ce privește căsătoria, iubita lui Dorian Popa a fost cerută corespunzător de vedetă, dar… a pierdut inelul.

Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, și Claudia Iosif (39 de ani), cunoscută drept Babs, formează un cuplu de ani buni, deși rareori se afișează împreună în mediul online, preferând să păstreze relația lor departe de ochii publicului, potrivit Unica.ro.

Babs, iubita lui Dorian Popa, plină de operații estetice

Ca și iubitul ei, Babs este o împătimită a intervențiilor estetice de tot felul și a vorbit mereu deschis despre acest subiect și a recunoscut că a apelat ala ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și face diverse ajustări.

„Da, am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă, nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla Doamne ferește ceva sau necesită”, spunea Babs, în mediul online, în 2021.

Claudia Iosif are mai multe intervenții estetice, printre care implant de sprâncene, implant mamar, rinoplastie și liposucție. Înainte de a trece pragul cabinetului de înfrumusețare, iubita lui Dorian Popa arăta complet diferit. Înfățișarea ei actuală este cu totul alta față de cea de acum aproape 20 de ani.

Babs a fost cerută de soție de Dorian Popa

Legat de relația cu Dorian Popa, în 2018, Babs spunea că nu crede în căsătorie și că nu crede că va face acest pas, dar își dorește un copil și este dispusă și să adopte unul, daca nu va putea face pe cale naturală. Doi ani mai târziu, în 2020, părerea Claudiei despre căsătorie s-a schimbat, când a acceptat cererea lui Dorian.

„Da (n.r. – am fost cerută), dar am pierdut inelul”, scria Claudia Iosif pe Instagram, acum trei ani.

Cu privire la copil, Dorian spunea că nu poate momentan să se gândească la așa ceva.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, spunea Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *