Prima pagină » Cultural » Cum arată azi Sue Ellen din Dallas. Linda Gray a surprins cu prezența ei la un eveniment monden

Cum arată azi Sue Ellen din Dallas. Linda Gray a surprins cu prezența ei la un eveniment monden

05 sept. 2023, 10:46,
în Cultural

Linda Gray, cunoscuta actriță care a interpretat rolul lui Sue Ellen în Dallas, a găsit puterea de a zâmbi din nou după tragicul eveniment al pierderii fiului său. Ea a revenit la participarea la evenimente sociale și strălucește, demonstrând că eleganța și stilul nu sunt influențate de vârstă.

Fiind profund afectată de pierderea fiului său, Jeff Thrasher, la vârsta de doar 56 de ani, în urma unei bătălii pierdute împotriva leucemiei, Linda Gray s-a retras temporar din atenția publicului, chiar renunțând la utilizarea rețelelor sociale timp de 9 luni.

Cum arată azi Sue Ellen din Dallas

Puternică, a revenit, și le-a explicat urmăritorilor ei motivele absenței.

„Am luat o scurtă pauză de la social media. A fost un an greu. A fost pentru toată lumea. Dar când fiul meu a murit, nu am mai putut vorbi cu nimeni. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat în timpul acestei perioade grele. Vă transmit o mare îmbrățișare virtuală, vă mulțumesc și sper că vom avea un an mai bun”, a spus ea pe contul său de Instagram.

În luna septembrie a anului trecut, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un supermarket, prezentându-se într-o stare fizică mai puțin favorabilă.

Linda Gray participat la un eveniment monden în Beverly Hills, “Hollywood Legends”, fiind însoțită de Jeffrey Lane, scenarist de televiziune, producător de film și actor. Actrița a purtat o ținută simplă, dar plină de eleganță, alegând un top alb, fluid, și o pereche de pantaloni lejeri lungi și negri.

Lucy din „Dallas”, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

Actrița Charlene Tilton, celebra Lucy din „Dallas”, a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare din copilărie, referitor la familia ei. Frumușica blondină a păstrat secretul chiar și față de colegii de serial. Astfel, Lucy s-a confruntat cu multe lipsuri în adolescență, trebuind să-și ajute mama bolnavă psihic.

În rolul nepoatei intrigante a lui J.R. Ewing, Lucy, din serialul Dallas, Charlene Tilton a fost una dintre cele mai faimoase figuri ale anilor ’80. Nunta ei televizată din 1981 din serialul de noapte cel mai bine cotat a atras 65 de milioane de telespectatori. De asemenea, a apărut pe mai mult de 500 de coperte de reviste și a fost o prezență obișnuită în emisiuni de jocuri populare precum Match Game cu Betty White.

Într-un interviu acordat celor de la PEOPLE, actrița împărtășește povestea trecutului său dureros. Acum, la vârsta de 64 de ani, și-a găsit liniștea în Nashville, alături de fiica sa Cherish Lee și de nepoți și are o carieră reînnoită ca actriță de teatru.

Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Linda Gray sau Sue Ellen din Dallas, a reușit să depășească momentul crunt când și-a pierdut fiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *