Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată astăzi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”!

Cum arată astăzi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”!

23 apr. 2022, 10:56,
în Cancan ultimă oră

Cum arată astăzi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”! Olivia Hussey a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul Fecioarei Maria, din filmul ”Iisus din Nazaret”, regizat de Franco Zefirelli. Au trecut 45 de ani de la rolul care a consacrat-o, actrița având doar 26 de ani când a apărut în celebrul film, însă aceasta arată remarcabil.

Filmul „Iisus din Nazaret” s-a bucurat de un succes enorm, iar în fiecare an este difuzat de televiziuni, devenind o „tradiție” a sărbătorilor de Paști. Anul acesta s-au împlinit 45 de ani de la lansarea filmului, dar pe actorii principali cu greu îi mai recunoști.

Olivia Hussey a împlinit 71 de ani

Pe lângă Robert Powell, care a primit toate aplauzele pentru modul incredibil în care l-a jucat pe Iisus, un alt rol magistral l-a avut actrița argentiniană, Olivia Hussey, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe care au interpretat-o vreodată pe Fecioara Maria într-un film despre viața lui Iisus Hristos.

Olivia a fascinat cu frumusețea ei pură și cu ochii superbi, de un albastru clar, având un chip angelic. Pe 17 aprilie a împlinit 71 de ani și deși arată impecabil la vârsta ei, actrița s-a schimbat total și pare de nerecunoscut. Brunetă și cu ochelari de vedere, trecerea timpului și-a pus clar amprenta pe chipul ei, aceasta preferând să îmbătrânească natural.

Olivia nu a apelat la operații estetice sau injecții cu botox pentru a-și menține tinerețea.

Olivia Hussey mai lucrase cu regizorul Franco Zefirelli și la filmul „Romeo și Julieta (1868), în care a apărut când avea doar 16 ani, film care s-a bucurat, de asemenea, de succes, și i-a adus un Glob de Aur pentru celmai promițător debut feminin.

Actrița publică și astăzi pe contul ei de Instagram, imagini cu ea din cele două filme, care i-au fost foarte dragi. Ea mai putut fi urmărită în filme rpecum ”Moarte pe Nil”, ”Crăciunul negru” sau ”Virus”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *