Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Cum arata astazi actrita Diana Gheorghian? A fost singura sotie a lui Mircea Baniciu, acum e mama unei tinere superbe – Foto

Cum arata astazi actrita Diana Gheorghian? A fost singura sotie a lui Mircea Baniciu, acum e mama unei tinere superbe – Foto

20 feb. 2018, 10:32,
BZI.ro, în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:65823;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Pe actrita Diana Gheorghian cei mai multi si-o amintesc din filmele in care a jucat in urma cu mai multi ani.

Actrita Diana Gheorghian are acum 57 de ani si este total schimbata. Nu a mai aparut de ceva vreme la tv sau in filme, insa joaca pe scena Teatrului Odeon. Anii si-au pus amprenta pe chipul frumos al Dianei Gheorghian, putini fiind cei care o recunosc pe frumoasa fata din “Rochia alba de dantela”, din “Raliul” sau din “Sania albastra”.

Actrita Diana Gheorghiana are o fiica medic

Povestea de viata a actritei este una interesanta. Putini stiu ca a fost singura sotie a lui Mircea Baniciu. Cei doi au fost casatoriti timp de 4 ani, insa se pare ca totul s-a terminat prost, pentru ca artistul povestea la un moment dat ca dupa mariajul cu Diana Gheorghian nu a mai avut curajul sa se casatoreasca.

Totusi, actrita s-a indragostit din nou, a format o familie cu scenograful Mircea Tofan si a devenit mama unei fete, Sasa. Astazi, Sasa este medic la unul din spitalele mari din Capitala si este extrem de apropiata de mama ei, actrita Diana Gheorghian.

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals. Ce recomandari a primit din partea medicilor.

Actrita Anca Pandrea a fost externata din Spitalul Matei Bals, dupa 7 zile de spitalizare.

Dupa 7 zile de tratament intensiv, perfuzii cu vitamine si intaritoare, dar si antibiotic injectabil, actrita Anca Pandrea a fost externata de la Institutul National de Boli Infectioase din Bucuresti, din Spitalul Matei Bals. Actrita ajunsese la spital, in urma cu 7 zile, dupa ce contactase virusul gripal care face ravagii la nivel national.

Din pacate, in cazul sau gripa a fost si mai severa, pentru ca actrita are probleme pulmonare cronice, are o jumatate de plaman, iar afectiune pulmonara s-a complicat si a dus la o bronhopneumonie.

Anca Pandrea a fost externata de la Matei Bals, dar a primit recomandari stricte

“Am fost externata vineri, chiar de ziua mea. Organismul meu a raspuns foarte bine la tratament si am fost ingrijita bine. Daca as fi styat acasa, nu stiu ce s-ar fi intamplat. Vineri, in ziua externarii, s-a nimerit sa fie ziua mea de nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *