Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Stupoare: are 64 de mp şi e la marginea Bucureştiului

Cum arată apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Stupoare: are 64 de mp şi e la marginea Bucureştiului

07 nov. 2021, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Toată lumea a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că Irinel Columbeanu a rămas falit! În prezent, afaceristul stă cu chirie într-un apartament de la marginea Bucureştiului de 65 de metri pătraţi! Acesta locuia în trecut într-o vilă din Izvorani de 2500 de mp!

Irinel Columbeanu a fost nevoit să renunţe la lux după ce a fost executat silit de bănci! De mai bine de trei ani, afaceristul stă cu chirie într-un apartament de la marginea Capitalei şi a declarat în trecut că nu duce dorul vremurilor de odinioară, când ducea o viaţă de milionar.

Afaceristul şi-a schimbat complet stilul de viaţă după ce a pierdut averea estimată la 150 de milioane de euro. În prezent, fostul soţ al Monicăi Gabor se descurcă cum poate şi îşi face singur curăţenie.

Acesta a prezentat cum arată apartamentul în care locuieşte cu chirie, după ce a pierdut vila de la Izvorani. Locuinţa măsoară 65 de mp, dar Irinel Columbeanu este de părere că îi este de ajuns.

Afaceristul a spus că nu îi este dor de vremurile în care locuia în lux, dar a recunoscut că nu este o situaţie plăcută:

“Nu mi-e dor de viaţa aia, a fost frumos şi poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranţa. Am mai avut perioade de astea, eu nu m-am născut în vile sau maşini scumpe.

Începuturile vieţii mele au fost cam silimare că posibilităţi financiare. Cazul meu nu mi se pare că este aşa, cenuşă. Nu este o situaţie plăcută, dar asta este”.

Fostul milionar are o fiică, Irina Columbeanu, din mariajul cu Monica Gabor. Aceasta studiază în America, unde se află de aproape trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *