Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată apartamentul cumpărat de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la mare. Imagini inedite cu noua lor casă

Cum arată apartamentul cumpărat de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la mare. Imagini inedite cu noua lor casă

09 iun. 2022, 20:29,
în Cancan ultimă oră

Adela Popescu și-a împlinit un mare vis, acela de a avea o locuință pe malul mării, unde să-și bea cafeaua liniștită de dimineață și să aibă parte de una una dintre cele mai frumoase priveliști. Întreaga familie a plecat weekendul trecut la mare, iar primele imagini cu noul apartament i-a bucurat pe fani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o casă de vacanță la mare, la sfârșitul anului trecut. Este vorba despre un apartament frumos amenajat și spațios, având în vedere că familia are cinci membri: Adela, Radu și cei trei copii, Alexandru în vârstă de șase ani, Andrei în vârstă de trei ani și Adrian, mezinul familiei.

Cum arată apartamentul cumpărat de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la mare

Întreaga familie a plecat weekendul trecut la mare, într-o scurtă vacanță, pentru a fi prezenți la o petrecere. Chiar dacă au trebuit să se întoarcă la lucru, cu toții au profitat de acele câteva zile pentru a se relaxa și distra. Activitățile au fost unele plăcute. Copiii preferau să se joace în nisip ori să se plimbe cu părinții minute în șir.

Cei doi au mers și la apartamentul lor din Olimp pe care l-au cumpărat în urmă cu jumătate de an. Prezentatoarea tv a vrut să le arate fanilor imaginile de la reședința lor, așa că a postat pe Instagram primele imagini. Apartamentul are vedere către mare și este foarte spațios. „Acasă la Olimp”, a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.

Adela Popescu și-a împlinit un mare vis

Acum ceva timp, vedeta le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că și-a scris câteva dorințe pe o foaie. Una dintre ele era să mai facă un copil, ceea ce s-a și întâmplat. În iulie, anul trecut, prezentatoarea tv l-a născut pe Adrian, mezinul familiei. A doua dorință a fost aceea de a avea propria locuință pe malul mării. Adela Popescu este în al nouălea cer de când și-au luat apartamentul spațios, care are totodată o priveliște superbă, fiind într-o zonă preferată de către ea.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, a scris Adela Popescu în cadrul unei postări făcute pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *