Prima pagină » Cancan » Cum arăta Andrei Rotaru, de la „Insula Iubirii”, în urmă cu 10 ani. Acum are 31 de ani și e frizer și tattoo artist

Cum arăta Andrei Rotaru, de la „Insula Iubirii”, în urmă cu 10 ani. Acum are 31 de ani și e frizer și tattoo artist

25 iul. 2024, 11:41,
în Cancan

Andrei Rotaru, de la „Insula Iubirii”, și Cristina sunt doi dintre cei mai comentați concurenți ai emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1. Povestea lor de dragoste a început în 2014, când au participat la emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”.

De atunci până în prezent, relația lor a evoluat spectaculos, iar schimbările fizice pe care le-au suferit amândoi sunt cu adevărat impresionante.

Andrei și Cristina Rotaru au participat la „Mireasă pentru fiul meu”

Andrei și Cristina Rotaru, concurenții din sezonul opt al emisiunii „Insula Iubirii”, și-au început povestea de dragoste în cadrul show-ului „Mireasă pentru fiul meu” în 2014. Atunci, cei doi tineri s-au întâlnit și au creat o legătură profundă, care, în ciuda dificultăților, a reușit să treacă testul timpului.

Participarea lor la „Mireasă pentru fiul meu” a marcat începutul unei relații care s-a dovedit a fi durabilă și plină de provocări. Emisiunea, transmisă pe Antena 1, a avut un impact considerabil asupra vieților lor. Cristina și Andrei s-au distins prin chimia evidentă și compatibilitatea lor, iar în fața camerelor de filmat, cei doi și-au manifestat sentimentele, devenind unul dintre cele mai apreciate cupluri ale sezonului respectiv.

Cum arăta Andrei Rotaru, de la Insula Iubirii, în urmă cu 10 ani

În cei zece ani care au trecut de la începutul lor în emisiunea matrimonială, Cristina și Andrei au suferit schimbări semnificative. Imaginile de atunci îi arată într-o lumină complet diferită față de cum sunt astăzi. La începutul relației, erau tineri și entuziaști și au fost critici de unii telespectatori, dar au reușit să depășească toate obstacolele, investind constant în relația lor.

În 2014, când au participat la „Mireasa pentru fiul meu”, Andrei și Cristina erau doi tineri entuziaști în căutarea partenerului ideal. Imaginile din acea perioadă îi prezintă într-o lumină diferită, având trăsături mai tinerești și mai puțin definite.

Între timp, cei doi concurenți de la „Insula Iubirii” au câștigat în maturitate, iar pasiunea lor pentru sport și un stil de viață sănătos este evidentă. Andrei, cunoscut pentru dragostea sa pentru fitness, a dezvoltat o musculatură impresionantă, în timp ce Cristina a reușit să își tonifieze vizibil corpul, potrivit Unica.

„Suntem atrași foarte tare unul de celălalt sau cel puțin eu de ea, nu știu ea de mine. Chiar îmi doresc să văd lucrul ăsta și de asta sunt și aici. Ca ea mereu spune că eu sunt așa, că nu știu ce, că mă iubește, dar nu îmi arată, abia aștept să văd ce pasiune ai tu pentru alții, dacă nu, te rezolv eu acasă”, a spus Andrei în timpul testimonialelor la Insula Iubirii.

„În viața de zi cu zi, mai întâlnești și alte neînțelegeri sau activități și poate nu îți mai acorzi importanța aia și toată dragostea față partener și am greșit și Andrei își dorește lucrul ăsta și a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia”, a declarat şi Cristina.

Andrei Rotaru, de la „Insula Iubirii”, și Cristina sunt printre preferații publicului acestei ediții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *