Prima pagină » Cancan » Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani: ”Nu ştiu când a trecut timpul”

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani: ”Nu ştiu când a trecut timpul”

30 sept. 2020, 16:21,
în Cancan

Astăzi toată lumea o ştie pe cunoscuta vedetă din România. Însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani, atunci când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane. Cuprinsă de nostalgie, Zâna Surprizelor a publicat câteva fotografii vechi din perioada când era reporter la TVR.

În urmă cu 25 de ani, Andreea Marin şi-a făcut apariţia pe micile ecrane pentru prima oară. Cuprinsă de nostalgie, vedetă a publicat mai multe fotografii din acea perioadă în care era reporter.

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 25 de ani

Acum mai bine de două decenii, Zâna Andreea Marin era la început de drum. Nimeni nu prevestea o astfel de carieră, pe care diva a avut-o în anii ce aveau să vină. Vedeta avea planuri măreţe şi a muncit pe brânci pentru a şi le îndeplini. În urmă cu 25 de ani, vedeta era reporter la Televiziunea Naţională.

Cuprinsă de nostalgie, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii din acea perioadă. În imagini, ea se pregătea pentru un live de pe covorul roşu al Premiilor Oscar.

”În studioul ştirilor din @televiziunearomana de azi şi tot la ştiri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roşu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

Nu ştiu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă ţine cu spiritul tânăr”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin se întoarce la Televiziunea Naţională

Andreea Marin, fosta ”Zâna a surprizelor”, se întoarce ”acasă”. Vedeta revine la Televiziunea Naţională, iar din 12 octombrie, ea va fi gazda emisiunii ”Nu există nu se poate”, care pare a fi un format promiţător.

”Decorul noii mele emisiuni, @nuexistanusepoate cu Andreea Marin, e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din străinătate (cu emoţii că nu vor ajunge la timp, că aşa e în pandemie ?, dar am avut noroc), la sfârşitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmări pe teren ne-au dus deja în vieţile şi inimile protagoniştilor emisiunii şi abia aştept să îi aveţi că oaspeţi în casele voastre, sunt oameni care vă vor inspira, vă vor aduce speranţa, zâmbet, bucurie de a trăi frumos şi demn, idei îndrăzneţe, prospeţime!

Daţi vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran şi acum cu inima plină, ca şi acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iaşi ?. Aşadar: din 12 octombrie, înainte de ştirile serii, de la ora 18, de luni până joi, o oră împreună în fiecare seară pe TVR 2! ?#NuExistaNuSePoateCuAndreeaMarin”, a mai spus vedeta.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Detalii surprinzătoare despre relaţia „Zânei Surprizelor”

Fosta „Zâna a Surprizelor” este deja de câţiva ani împreună cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Cu toate acestea, cei doi îşi păstrează viaţa personală departe de ochii presei, aşa că aspectele relaţiei lor nu sunt foarte cunoscute fanilor.

Potrivit jurnaliştilor de la spynews.ro, Andreea Marin este împreună cu Adrian Brancoveanu de trei ani. Însă, cei doi au ales să nu vorbească prea mult despre relaţia lor şi să-şi păstreze viaţa privată departe de ochii presei.

Relaţia dintre Andreea Marin şi Adrian Brancoveanu a început din anul 2017. Însă, cei doi au avut parte de momente dificile din cauza circumstanţelor în care erau nevoiţi să se vadă. În continuare vă vom prezenta câteva detalii despre cum l-a cunoscut vedetă pe actualul partener.

Partenerul „Zânei Surprizelor” lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar jobul lui a reprezentat un mare obstacol în relaţia celor doi. Adrian Brancoveanu a cucerit-o pe Andreea Marin destul de repede, însă a fost nevoit să stea departe de ea în primele luni de relaţie. Bărbatul era consulul României în Libia, aşa că şi-a petrecut câteva luni pe continentul african.

Din această cauză, Andreea Marin a fost nevoită să facă sacrificii imense pentru a petrece câteva clipe alături de noul partener de viaţă. Astfel, a făcut naveta în lunile pe care Adrian le-a petrecut departe de ea şi de plaiurile mioritice.

Cei doi s-au cunoscut treptat, iar relaţia lor a început că una de prietenie. Atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, totul a fost numai lapte şi miere între ei. Acum, cei doi au o relaţie mătură şi obişnuită, pe care aleg să o trăiască în linişte, fără a dezvălui detalii personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *