Prima pagină » Cancan » Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 16 ani? Vedeta a pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbaților

Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 16 ani? Vedeta a pozat sexy, într-o revistă dedicată bărbaților

14 iun. 2022, 08:59, 1 ,
în Cancan

Andreea Marin s-a aflat și încă se află în vizorul presei și al publicului. Chiar dacă nu a apărut în „Playboy”, vedeta a pozat sexy și a apărut într-o revistă dedicată bărbaților.

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, este una dintre cele mai cunoscute și iubite moderatoare TV din România. Timp de nouă sezoane, ea a fost gazda emisiunii „Surprize, surprize” și, ulterior, a fost jurat al unei alte emisiuni de succes, „Uite cine dansează”.

În ciuda vârstei de 47 de ani, Andreea Marin este o femeie extrem de frumoasă, care știe să își pună în valoare formele irezistibile. Deși cariera de peste 20 de ani în televiziune a obligat-o să fie permanent în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să păstreze discreția în privința vieții personale. Însă, fiindcă din memoria internetului nu mai poate fi șters nimic, există o imagine, care o înfățișează pe „Zâna Surprizelor”, su sânii la vedere, acoperiți de o bluză neagră, transparentă. Pictorialul a apărut, în urmă cu aproximativ 16 ani, într-o revistă dedicată reprezentanților sexului puternic.

Cu toate acestea, Andreea Marin și-a păstrat decența și, deși a purtat decolteuri amețitoare, a fost și va fi o „femme fatale”.

andreea marin în cadă

În ciuda vârstei de 47 de ani, Andreea Marin este o femeie extrem de frumoasă, care știe să își pună în valoare formele irezistibile.

Andreea Marin a pozat sexy! Pictorialul a putut fi admirat în paginile unei reviste dedicate bărbaților

Andreea Marin a avut mereu o apariție decentă. Deși a fost văzută în rochii mulate, sexy, dar și în costume masculine, cu decolteuri adânci, vedeta nu s-a lăsat pradă vulgarității. Însă, în tinerețe, înainte de a deveni atât de cunoscută, Andreea Marin s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare. În paginile unei reviste dedicate bărbaților, zâna a putut fi admirată în toată splendoarea. Și, deși purta o bluză neagră, transparentă, avea sânii la vedere.

Chiar dacă este greu de imaginat că vedeta ar mai putea poza astfel, iată că Andreea Marin a fost protagonista unui pictorial incendiar, în care s-a afișat mai sexy ca niciodată.

andreea marin cu sânii la vedere

În paginile unei reviste dedicate bărbaților, zâna a putut fi admirată în toată spendoarea. Și, deși purta o bluză neagră, transparentă, avea sânii la vedere.

Ba mai mult, în urmă cu doi ani, zâna și-a mai bucurat fanii cu o serie de fotografii îndrăznețe. Și, chiar dacă a purtat un costum de baie întreg, formele naturale, voluptoase ale acesteia nu au putut fi ignorate. Atunci, Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, se aflau în vacanță în Bali, Indonezia, la o cascadă.

„O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natura cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se întețea și am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colț de rai”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor sexy.

andreea amrin în costum de baie negru

Chiar dacă a purtat un costum de baie întreg, formele naturale, voluptoase ale acesteia nu au putut fi ignorate.

Andreea Marin a refuzat să pozeze nud: „Am un contract foarte ferm cu …”

În urmă cu mai mulți ani, Dan Silviu Boerescu, redactorul-șef al revistei „Playboy” timp de 12 ani, i-a propus Andreei Marin să pozeze nud. Ea a refuzat, pe motiv că avea un contract cu TVR, care îi interzicea acest lucru. Atunci, Andreea Marin era prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize”.

„A fost foarte interesant. Acum vreo 10 ani ne-am întâlnit cu o ocazie publică şi de-abia se lansase „Playboy” (în România – n.r.). M-a tras deoparte şi mi-a zis: „Să nu mă suni niciodată să-mi propui un pictorial fiindcă am un contract foarte ferm cu domnul Lazarov prin care mi se interzice asta explicit”. Deci, ea a dezambiguizat lucrul acesta din start şi nu i-am propus niciodată să pozeze”, a declarat Silviu Boerescu pentru ziarul Ring.

Fostul redactor-șef a fost întrebat dacă a revenit cu propunerea adresată Andreea Marin, după ce nu a mai prezentat îndrăgita emisiune. Acesta a declarat că nu, pentru că „zâna” își crease un anumit tip de imagine.

„Îşi crease un anumit tip de imagine, pe care ar fi putut fi şi păcat să îl exploateze în direcţia asta a nudităţii, fie ea şi artistică. Ţin minte că eram acum vreo 12 ani, în Delta, la pescuit, şi stăteam în gazdă la un bătrân lipovean. Era sâmbătă seara şi dintr-odată l-am văzut că sare aşa brusc şi zice: „Încep surprizele!”. Un om la 80 şi ceva de ani! Nu mi-am închipuit în veci că e racordat la fenomenul mediatic. Asta era Andreea Marin pentru anumiţi oameni, o icoană”, a mai spus fostul redactor-şef al revistei „Playboy”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *