Prima pagină » Cancan » Cum arăta Andreea Esca la vârsta pe care o are acum fiica ei. Știrista este la Pro TV încă de la lansare

Cum arăta Andreea Esca la vârsta pe care o are acum fiica ei. Știrista este la Pro TV încă de la lansare

16 nov. 2023, 10:11,
în Cancan

Celebra știristă Andreea Esca este la Pro TV de la vârsta de 23 de ani, cea pe care o are acum fiica ei, Alexia Eram. Aceasta și-a început cariera în televiziune la începutul anilor 90, la SOTI TV, iar după numai 2 ani a trecut la postul din Pache Protopopescu. Carisma și profesionalismul Andreei Esca au atras rapid atenția publicului, făcând-o una dintre cele mai iubite prezențe din media românească.

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, este mama Alexiei Eram și a lui Aris Melkior, doi dintre concurenții care își încearcă norocul pe Drumul Soarelui, la „America Express”. Însă la vârsta de 23 de ani, pe care o are fiica sa în prezent, Andreea se afla deja la pupitrul Știrilor Pro TV, potrivit TV Mania. În galeria foto puteți vedea imagini rare cu Andreea Esca, unele de colecție!

Cum arăta Andreea Esca la vârsta pe care o are acum fiica ei

Andreea Esca este angajată a trustului de pe Pache Protopopescu încă de la lansarea acestuia pe piața din România. Numele ei a devenit unul reprezentativ pentru Pro TV, iar cariera Andreei este una de succes. Imaginile cu ea, din anii de la începutul carierei, sunt unele memorabile.

La doar 23 de ani, vârsta pe care o are fiica ei în prezent, Andreea Esca era deja angajată la Pro TV și aducea cele mai importante știri în casele românilor. Cu aceeași coafură pe care o are și astăzi și cu zâmbetul molipsitor, Andreea era, cu siguranță, o apariție.

Andreea Esca a pășit pe scena televiziunii românești în anii 90, într-o perioadă în care industria media începea să se diversifice și să se dezvolte rapid. Deși inițial a studiat jurnalismul la Universitatea din București, Esca și-a îndreptat atenția către televiziune, unde avea să își găsească adevărata vocație.

Debutul său în lumea televiziunii a avut loc la SOTI TV, dar consacrarea a venit odată cu jurnalul Știrilor Pro TV. Acolo a devenit cunoscută pentru abilitățile sale de prezentare și prin prisma capacității de a transmite informații într-un mod clar și concis. Carisma și profesionalismul ei au atras rapid atenția publicului, făcând-o una dintre cele mai iubite prezențe din media românească.

Ce diferență de vârstă există între Andreea Esca și soțul ei

Andreea Esca și Alexandre Eram reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Dragostea lor a înflorit de-a lungul a mai bine de două decenii, rezultând într-o familie minunată. Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență de vârstă există între Andreea și soțul ei, afaceristul Alexandre Eram.

Vedeta îndrăgită de la știrile PRO TV și afaceristul de origine franceză și-au unit destinele în anul 2000. Legământul lor de iubire eternă a fost făcut în fața lui Dumnezeu și, cu trecerea anilor, au rămas fideli acestei promisiuni.

Familia lor s-a extins prin venirea pe lume a doi copii, Alexia și Aris Eram, iar împreună au construit o familie armonioasă, cunoscută nu doar pentru reușitele personale, ci și pentru prosperitatea financiară.

Diferența de vârstă dintre cei doi este relativ mică, doar de 2 ani și 5 luni. Andreea, născută pe 29 august 1972, are 51 de ani, în timp ce Alexandre Eram, născut pe 27 martie 1970, are vârsta de 53 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024