Prima pagină » Cancan » Cum arată Anca Dumitra cu câteva zile înainte să nască! Gianinuța din „Las Fierbinți” radiază de fericire

Cum arată Anca Dumitra cu câteva zile înainte să nască! Gianinuța din „Las Fierbinți” radiază de fericire

19 aug. 2024, 13:24,
în Cancan

Multă lume se întreabă cum arată Anca Dumitra, celebra Gianinuța din „Las Fierbinți”, acum, cu doar câteva zile înainte să nască. Ei bine, actrița, care radiază de fericire, și-a încântat fanii cu ultima postare de pe contul de socializare. După cum se poate vedea, Anca Dumitra este o graviduță superbă, iar ultimul trimestru de sarcină i-a adus o strălucire aparte.

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, fiind cunoscută, în special pentru Gianina din serialul fenomen „Las Fierbinți”. Acum, doar câteva zile o mai despart de clipa când va deveni mamă pentru prima dată.

Cum arată Anca Dumitra cu câteva zile înainte să nască

Celebra Gianina din „Las Fierbinți” și-a surprins fanii cu ultima sa postare din mediul online. Fanii sunt cu ochii pe ea în ultima perioadă, deoarece actrița se află la doar câteva zile distanță de cel mai important moment din viața unei femei. Cine știe cât de puțin timp a mai rămas până când Anca Dumitra va aduce pe lume primul său copil. Cert este că actrița este o graviduță superbă, iar ultimul trimestru de sarcină i-a adus o strălucire aparte. Vedeta a postat pe pagina ei de Instagram câteva fotografi superbe.

Anca și soțul ei așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor cunoaște copilul și îl vor strânge în brațe pentru prima oară. La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale, la puțin peste un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete.

În cadrul unui interviu, Anca Dumitra a mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

„Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică, într-adevăr lucrurile te pot panica foarte ușor. O să mă străduiesc pe cât se poate să nu las teama și sperietura să ocupe primul loc, ci mai degrabă entuziasmul și cât de cât priceperea, sper eu să fie la-ndemâna mea. Deocamdată, nu ne-am gândit la nicio bonă, o să vedem cum evoluează lucrurile și apoi luăm și o decizie în acest sens”, a spus Anca Dumitra.

Își dorește să fie o mamă bună pentru copilul ei

Ținând cont că va deveni mamă pentru prima dată, Anca Dumitra susține că va face tot posibilul să nu se lase copleșită de teamă. Totuși, ea are un ajutor de nădejde în soțul ei și consideră că vor face față tuturor problemelor care ar putea apărea.

„Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu”, a precizat Gianina din „Las Fierbinți”.

În ceea ce-l privește pe Manfred Spendier, acesta este un bărbat foarte implicat, chiar dacă afacerile îi ocupă foarte mult timp.

„Am lucrat destul de mult amândoi. Eu acum m-am oprit din filmări, pentru că, repet, am terminat sezonul, la teatru stagiunea se încheie. Deci acum încep să am și eu perioada mai liberă. Nu pot să spun același lucru despre Manfred, însă. Da, nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult”, a mai spus Anca Dumitra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024