Prima pagină » Cancan » Cum arată Alexia Eram în costum de baie. Fiica Andreei Esca are un corp bine lucrat

Cum arată Alexia Eram în costum de baie. Fiica Andreei Esca are un corp bine lucrat

30 nov. 2021, 11:59,
BZI.ro, în Cancan

Alexia Eram postează poze în costum de baie pe Instagram. Fiica Andreei Esca nu pierde nici o ocazie de a-și pune în valoare corpul de invidiat, lucrat la sală. Astfel, din toate locațiile exotice prin care călătorește, Alexia postează poze în ipostaze sexy. În ciuda comentariilor negative, Alexia Eram se simte bine în pielea ei și continuă să facă ceea ce-și dorește. Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mulți ani. Cu toate acestea, chiar dacă au în plan căsătoria, ei nu se gândesc să facă încă pasul cel mare. Cei doi se simt foarte bine împreună și merg în vacanțe exotice.

În 2019, în preajma Crăciunului, cei doi s-au pozat împreună într-o pisicină, purtând costum de baie și căciuli de Moș Crăciun.

Alexia Eram, senzațională în costum de baie

Pe Instagram, Alexia Eram a postat o poză în care purta costum de baie. De-a lungul timpului, Alexia a demonstrat că adoră să se pozeze în ipostaze sexy, iar comentariile negative nu o deranjează. Astfel, tânăra s-a pozat într-un costum de baie roșu, care îi punea în valoare forma fizică de invidiat. Bineînțeles, reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, nu toți au avut cuvinte de laudă. Unii fani au fost de părere că ținuta este nepotrivită pentru vârsta Alexiei.

Cu toate acestea, Alexia Eram nu se pozează întotdeauna singură. De Crăciun, în 2019, ea și iubitul său s-au pozat în piscină, îmbrăcați în haine sumare și cu căciulițe de Moș Crăciun. De asemenea, când a călătorit alături de mama sa, Andreea Esca, în Dubai, au profitat din plin de razele soarelui și au postat poze pe Instagram. Cel mai probabil, pozele în care Alexia Eram purta un costum albastru minuscul erau făcute chiar de mama sa. Și când a plecat alături de prietenele sale într-o vacanță exotică, Alexia Eram s-a pozat sexy în piscină, de data asta într-un costum de baie negru. Și de această dată, imaginile au încins imaginația urmăritorilor.

După ce a postat poze în care era îmbrăcată într-un costum de baie de fițe, într-o vacanță din Turcia, iubita lui Mario Fresh a fost acuzată că o copiază pe artista Inna. Ambele femei dețin un costum de baie în valoare de 238 de dolari, creat de Kylie Jenner, cu același model pe sutien și bikini.

Fiica Andreei Esca formează un cuplu cu Mario Fresh

Mario Fresh și fiica Andreei Esca sunt un cuplu de mai bine de 5 ani. Când a întâlnit-o pe Andreea Esca și soțul ei, Mario Fresh avea foarte multe emoții. Cu toate acestea, relația dintre ei este acum bazată pe iubire, încredere și comuncare. Deși au avut parte de suișuri și coborâșuri, cei doi au trecut cu bine peste toate și și-au rămas loiali, chiar și de la distanță. Nunta ideală în versiunea celor doi ar avea loc peste hotare, într-o locație exotică.

Cu toate acestea, nici Alexia, nici iubitul său nu vor să facă pasul cel mare decoamdată. În opinia Alexiei, vârsta cea mai bună pentru măritiș este după 27 de ani. După nuntă, tânăra își dorește să devină mamă. Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut la un concert al tânărului artist. De-a lungul timpului, s-a zvonit că Alexia și Mario s-au despărțit. Cu toate acestea, cei doi au închis gura lumii în momentul în care s-au afișat împreună la ziua de naștere a artistului. Secretul fericirii lor este încrederea deplină pe care o au unul în altul și comunicarea eficientă. Așadar, Alexia Eram pozează în costum de baie și este mândră de corpul ei, indiferent de ce spune lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *